Ariana Grande napravila tematsku žurku iz horor filma za svoj rođendan!

Ariana Grande je za svoj 27. rođendan priredila stvari koje ni njenim fanovima nisu strane kad je ona u pitanju – svi znamo koliko Ari voli tematske žurke (setite se njenog slavnog Halloween kostima!), a znamo i koliko voli horore. Ona je ove dve strasti spojila u svoju žurku koju je inspirisao film “Midsommar” objavljen prošle godine, kome se Ari divila još otkada je izašao, a cvetne tijare su joj još tada oduzimale dah i stalno je tvitovala o tome!

Verovatno vas sad najviše zanima šta je zapravo “Midsommar” – u pitanju je horor film iz 2019. godine o paru koji putuje u Švedsku na festival, ali naravno, nije išlo sve po njihovom planu. Kada pomislite na festivale, verovatno se odmah setite cvetnih tijara, pa ih je i Ari nosila za svoj rođendan! Hipi tema ovog filma odlično je poslužila za Arinu proslavu, pa je cela njena kuća bila prekrivena motivima cveća.

Na žurci su bili, kako vidimo po slikama, Arin brat Frankie, njena najbliža porodica, najbliži prijatelji, i naravno, novi dečko Dalton Gomez. Ari je ovu žurku iskoristila i kao priliku da konačno na Instagramu objavi zajedničku fotku sa dečkom Daltonom, a zahvalila se i fandomu na čestitkama videom u kom je pokazala neobičnu šminku inspirisanu filmom:

View this post on Instagram

thanks for the birthday wishes 🙂

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Žurka je osim sjajnog raspoloženja i cveća bila obojena i poklonima za Ari, a ona se pohvalila na Instagram Storyju da su je prijatelji iznenadili kada su joj ceo hodnik napunili uramljenim fotkama njenih kučića – inače, i oni su bili uklopljeni u temu i nosili su cvetne tijare!

Da li vam se dopada Arina ideja za tematsku žurku i da li ste nekad probali ovako nešto?

Pročitajte još  Pogrebna kočija sa Disney motivima: Sahranjenja mlada Arianatorka, prva žrtva tragedije u Mančesteru (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.