“Ariana Grande nam je upala u kuću, pa smo joj upali u pesmu!”

Zamislite situaciju: Vraćate se kući posle napornog dana u školi, kad ono u dnevnoj sobi Ariana Grande! Znate jako dobro ko je ona, ali kako na pravi način iskoristiti njeno prisustvo? Mikey Foster iz dvojca Social House kaže da nije imao dilemu, pa je Ariani predložio da joj se oni priključe na pesmi “Boyfriend” koja se tad tek uobličavala.

“Pisali smo ‘Boyfriend’, a onda smo otišli kod frizera”, priča Mikey za NME. “Bili smo iznenađeni, jer kad smo se vratili, eto Ariane Grande u dnevnoj sobi sa tekstopiscima Tommyjem Brownom i Stevenom Franksom. Ona nam je pustila svoj deo pesme, a mi smo odmah krenuli da pišemo naš deo. Nismo mogli da verujemo da ćemo mi biti deo pesme!”

On ističe da je snimanje spota bilo ludačko. “Odleteli smo u Njujork i onda smo spavali samo 45 minuta”, objašnjava Mikey. Probudili smo se, otišli na snimanje, snimili spot za dan, a na kraju smo bili kao poludeli. Očajnički nam je bio potreban san”. No, kad ste u društvu Ari, san može da sačeka!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ari ponovo caruje društvenim mrežama, Biebs, Sel i Demi u velikom padu, Martinina rivalka u vrhu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.