Ariana Grande imala mentalne slomove posle nastupa na turneji!

Već smo bezbroj puta pisali kako je ova godina za Arianu Grande bila najbolja godina u karijeri, ali i psihički najteža. Nakon brojnih tragedija koje je proživela, Ariana nije stala sa radom i redovno je izbacivala muziku. Nakon toga usledila je ogromna turneja koja je nedavno privedena kraju. Njen menadžer Scooter Braun tom prilikom je iskoristio da ostavi emotivnu poruku na svom Instagramu.

Naime, na videu koji je Scooter postavio možemo videti njega i Arianu u emotivnom zagrljaju. Oni se grle nekoliko trenutaka, a može se primetiti da joj Scooter sve vreme nešto šapuće na uvo. U opisu videa Scooter je napisao “Rekao sam ti još u Evropi kad budeš imala imala poslednji nastup u LA-u, čekaću da te zagrlim u bekstejdžu kada sve bude gotovo. Zagrlili smo se. Uspela si. Znam za sve teške noći. Znam za svu bol i borbu. Sećam se svih naših razgovora, a znam i si kroz to prošla svojom odlukom i snagom. Tačno si ona za koju tvrdiš da si. Ne samo da si to uradila…nalazila si radost u fanovima veče za večem. Radost si pronašla u porodici i prijateljima. Svoju radost si pronašla u svojoj muzici. A zauzvrat si nam donela .. milionima nas .. radost. Ponosan nije reč za ono što osećam. Ovo je više od toga. Neverovatna si @arianagrande. Ovaj album i ova turneja je trijumf naših sposobnosti. Hvala ti što bivaš ti. Znaš sve ostalo, p.s – sada ću slušati album uživo (genije si i za tu ideju ari!)”

View this post on Instagram

I told you in Europe when you had that last show in La I would be waiting to hug you backstage when it was over. We got that hug. You did it. I know all the hard nights. I know all the pain and the struggle. I remember all our talks and I also know it was Your decision and Your strength that got you through it. You are exactly who you claim to be. You not only did it… you found your joy again with the fans night after night. You found your joy in your family and friends. You found your joy in your music. And in turn you brought us all.. millions of us.. joy. Proud is not the word for what I feel. This is more than that. You are amazing @arianagrande . This album and this tour is a triumph of what we are all capable of. Thank u u for being u. You know everything else 😁 p.s – now I’m going to listen to the live album (you’re a genius for that idea too ari!)

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

Dakle, Ariana je imala mnogo zdrastvenih problema i nervnih slomova u poslednjih godinu dana i, iako je ova turneja bila jako uspešna, došlo je vreme da se ona zaista odmori onako kako dolikuje.

Pročitajte još  Procurela tajna: Ari i Nicki Minaj snimile spot za "Side to Side"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Ariana Grande imala mentalne slomove posle nastupa na turneji!

  1. Kada je pocela turneja samo sam cekala da se zavrsi, jer nebi bilo muzike kao pre i to, ali kad se zavrsila bilo mi je mnogo zao jer je gotovo, skoro svako vece su bili nastupi i nove pesme je nekad ubacivala i pogresila sam jer sam mislila da ce biti dosadna, zapravo bas naprotiv. Meni se ipak vise svidja dangerous woman turneja to mi je i omiljeni album, ali kraj swt je bio mnogo lepsi nego dwt zbog onog u Mancesteru, ali da je stiglo do kraja dwt bilo bi prelepo kao i swt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.