Srbiji će se dopasti: Ariana Grande ima novog omiljenog političara!

Ariana Grande trudi se da bude politički aktivna, pa je tako u prošloj predsedničkoj kampanji zdušno podržava Hilary Clinton koja je učinila mnogo zla na našim prostorima. Ipak, ona je sad to promenila pa je stala uz Bernieja Sandersa koji će biti kandidat na izborima 2020. godine.

Njih dvoje su prijatelji i pored toga što je senator Sanders od Ari stariji preko 60 godina, a on je čak bio i na njenom koncertu u Atlanti, gde je ostvario san svakog Arianatora i družio se sa njom u bekstejdžu! Ari je o tome i tvitovala kasnije napisavši “Moj čovek. Hvala senatoru Sandersu što je došao na moj šou i što se zalaže sa iste stvari kao i ja!” I mogući američki predsednik uzvratio je na isti način rečima, “Želim da se zahvalim Ariani Grande koja ne samo da je velika umetnica već se bori i za društvenu pravdu. Svi moramo biti spremni da se borimo za sve koji se muče. Bilo je sjajno sresti je u Atlanti.”

Senatoru će podrška Ari mnogo značiti pošto je daleko od favorita na izborima, a interesantno je da ona na svojim koncertima ohrabruje mlade da izlaze na izbore, pa se čak 20.000 njih registrovalo za to upravo na njenim koncertima. Pevačica je u prošlosti već pričala o tome kako ne vidi ništa loše u iznošenju političkih stavova jer je neodgovorno pričati “ne bavim se politikom”, pošto ona u velikoj meri utiče na naše živote. “Čim nešto kažete, odmah nastane buka”, pričala je Ari za Elle magazin. “Znam da se neće svi slagati sa mnom, ali to ne znači da ću samo da umuknem i da nastavim da se bavim muzikom. Ja ću uvek biti ljudsko biće koje brine o drugim ljudima; biću im saveznik i koristiću moj položaj da pomognem u obrazovanju ljudi.” Za Ari ovo su sjajni dani jer se lagano oporavlja, a dobila je i tonu Grammy nominacija!

Pročitajte još  Lista najuspešnih mladih muzičara: Ed Sheeran prvi, Ari druga, 1D peti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Srbiji će se dopasti: Ariana Grande ima novog omiljenog političara!

  1. Bolje nego Hilary…. Ja ne volim politiku uopste, pogotovo kod nas jer se Vucic ne sklanja sa tv-a, ali ja obozavam Donalda Trumpa ne znam sto, on jednostavno nije ni P od predsednika, ali ga obozavam. Mislim da ce ovaj politicar biti mnogo mnogo bolji od Hilary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.