Ariana Grande i Dalton Gomez proslavili Dan zahvalnosti sa porodicom

Popularna pevačica Ariana Grande i njen suprug Dalton Gomez proslavili su u četvrtak praznik Dan zahvalnosti sa članovima porodice Grande, što je pop zvezda dokumentovala u vrtešci divnih fotografija i video snimaka na svom Instagram nalogu. Inače, par se venčao u maju ove godine, tokom privatne ceremonije u Kaliforniji.

„Nikad ništa nije bilo tako glasno…šaljem vam svima toliko ljubavi, nadam se da ćete to osetiti odavde“, napisala je pevačica u objavi.  U komentarima, Arianin brat, Frankie Grande, napisao je: “Oh Bože, to je bila najposebnija zahvalnost… veliki podsetnik na neverovatne stvari na kojima moramo da budemo zahvalni… posebno na smehu”. Na jednom snimku, Arianina majka, Joan Grande, i otac, Edward Butera, vide se kako sede zajedno i igraju karte. Na sledećem slajdu, grupa peva hit pesmu Beatlesa iz 1965. “Help”. Dalje, možemo ih videti kako plešu po sobi dok se požarni aparat uključuje u pozadini.

Pevačica je pokazala svoje kulinarske veštine na jednoj fotografiji, kuvajući sa svojom majkom, a objavila je i fotografije njihovih brojnih pasa i nekoliko snimaka sa prijateljima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  "Potcenjivaće te ali ti ćeš im svima pokazati": Ariana izabrana među 100 najuticajnih ljudi na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.