Ariana Grande i BLACKPINK gostuju na novom albumu Lady Gage!

Dugoočekivani šesti studijski album Lady Gage trebao je da ugleda svetlost dana još 10. aprila ove godine, međutim zbog situacije u kojoj smo se svi našli sa epidemijom COVID – 19, pevačica je odlučila da odloži izlazak svog novog albuma kako bi on kasnije mogao da dobije zasluženu promociju. To je odložilo i momenat da vidimo sam omot albuma, kao i da saznamo broj i spisak numera, kao i ko su to gostujući izvođači na njemu, ali sada je došlo vreme da se to i otkrije i može se reći da je Lady napravila fantastičan izbor!

Pevačica je nedavno izdala saopštenje da je odložila izlazak svog novog albuma kao i da će novi datum izlaska objaviti naknadno. “Ovo je grozničavo i strašno vreme za sve nas, i dok verujem da je umetnost jedna od najjačih stvari, moramo da pokažemo radost i da podržavamo jedni druge u ovakvim vremenima, tako da se nisam osećala ispravno da objavim ovaj album dok se sve ovo odvija na globalnom nivou,” prokomentarisala je ona. Ono što je sve oduševilo jeste zapravo spisak pesama i gostujućih izvođača koji su se našli na albumu “Chromatica”. Kao što je pevačica nedavno potvrdila, definitivno je snimila duet sa Arianom Grande pod nazivom “Rain On Me”.

Tu je i jedan kolaž svih Arianinih Twittova tokom godina još iz davne 2009. godine pa na ovamo gde smo imali priliku da svedočimo tome kako Ari ima samo reči hvale za Lady Gagu, poput izjave da je “ona umetnica koju veoma ceni”. Ne treba zaboraviti ni duet sa BLACKPINK pod nazivom “Sour Candy” koja je izazvala veliku pažnju javnosti, a ljubitelji popularne ženske k-pop grupe jedva čekaju da čuju šta su im to ovog puta njihove ljubimice spremile. Pesme koje će se takođe naći na albumu pored vodećeg singla “Stupid Love” su:  “Chromatica I”, “Alice”, “Rain On Me” (Feat. Ariana Grande),  “Free Woman”, “Fun Tonight”,  “Chromatica II”, “911”, “Plastic Doll”, “Sour Candy” (Feat. Blackpink),  “Enigma”,  “Replay”, “Chromatica III”,  “Sine From Above” (Feat. Elton John), “1000 Doves”, “Babylon” i bonus pesma “Love Me Right” uz posebne verzije pesama “Stupid Love” i “1000 Doves”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Lady Gaga

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Valentinin ugao: Ovo su zvezde koje su zablistale na dodeli Grammy nagrada!

3 thoughts on “Ariana Grande i BLACKPINK gostuju na novom albumu Lady Gage!

  1. Meni je zivotna zelja da BTS i Blackpink snime nesto zajedno, pa ja mislim da bi to cak prestigli hit kakav je bio Despacito i Gangnam style.

    Famozo imali sanse da Blackpink napuste YG i pridruže se BigHit Entertainment. I zanima me vaše licno misljenje , STA mislite o duetu ove dvije grupe 💜💜💜?

    1. Uh, bolje znate od nas, ali da li je uopšte bilo tako velikih dueta muških i ženskih grupa? YG će imati šansu da ispravi sve greške, od toga koliko budu uspešni sve zavisi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.