Ariana Grande neće ulogu preko veze: Htela sam na audiciju za “Don’t Look Up”!

Tek što smo pisali da Ariana Grande dobija važnu ulogu u filmu “Wicked”, ona se prisetila dana kada je dobila ulogu u još jednom filmu, a to je Netflix ostvarenje “Don’t Look Up”. U ovom filmu pevačica ima samo maleni deo, ali će glumiti rame uz rame sa Leonardom DiCapriom, Jennifer Lawrence i mnogim drugim slavnim imenima. Iako je njen udeo mali, ona je htela i audiciju da prođe!

Naime, režiser Adam McKay je Ari ponudio da se pojavi u filmu, a pošto je ona ogroman fan, želela je da se baš pokaže! “Rekla sam mu da ulogu moram da zaradim, da prođem audiciju. On je rekao da nema potrebe jer je u pitanju mali deo. Zaista je malo, ali prezabavno, brilijantan deo” kaže Ari o svojoj ulozi.

Mnogo veći projekat joj je svakako “Wicked” i uloga Glinde, a da sve bude još lepše, pevačica je zapravo 2011. godine tvitovala da je to uloga njenog života! “Moja uloga iz snova je Glinda u ‘Wicked’, produkcija ovog filma je sjajna i podsetila me koliko želim da glumim Glindu…” napisala je ona davno na Twitteru. Verujte u svoje snove!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zahvalnost za sve: Ari i Arianatori otpevali rođendansku pesmicu za mamu Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.