Ariana Grande i Dua Lipa spremaju duet!

Ariana Grande zna da prepozna talenat! Dua Lipa je praktično tek stupila na scenu i ima iza sebe jedan album ali čini se da su njih dve osim prijateljstva sklopile i poslovnu saradnju o kojoj ćemo uskoro čuti nešto konkretno!

Dua je tako na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotku a odmah potom ju je Ari i lajkovala! Da bude da je to sve, Dua je gostujući na jednoj radio stanici prošle godine upravo pričala o slavnoj megazvezdi i izrazila veliku želju da sarađuje sa njom!

“Ja nju jako volim, neverovatna je, stvarno je neverovatna. Neverovatna je, kako takav glas dolazi iz tako male osobe. Jako bih volela da radim sa njom, to bi baš bilo lepo”, rekla je ona a izgleda da će joj se taj san i ostvariti! Pitanje je samo da li bi se ova pesma mogla naći na Arinom novom albumu koji je praktično gotov!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dua Lipa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Frankie Grande najavljuje novu saradnju sa Arianom!

5 thoughts on “Ariana Grande i Dua Lipa spremaju duet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.