Ariana Grande dobila zvezdu nazvanu po sebi, fandom je kupio za nju!

Neverovatni Arianatori još jednom su pokazali svu svoju privrženost svojoj Ariani Grande pa su joj tako u znak ogromne zahvalnosti za sve kupili pravo da jedna od zvezda na nebu nosi njeno ime!

Ovo što vidite na slikama ispod nije nikakva šala – jedna zvezda na nebu sad se zaista zove Ariana Grande. EStarRegistry dozvoljava da zvezde na nebu koje su astronomi pronašli a nemaju svoje ime kupite, tj. kupite pravo da ih nazovete kako vi to želite! Kako stoji na sertifikatu, ova zvezda se nalazi u sazvešću vodolije a navedene su i njene tačne koordinate, za sve koji žele da je gledaju pomoću teleskopa.

Uz ovu potvrdu stoji i posveta u kojoj Arianatori kažu, “Za tvoju hrabrost koju si pokazala prilikom napada, za sve što si uradila tokom godina za svoje drage. Volimo te do beskraja.” Arianatori, kakav fandom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hrpa prvih mesta: Biebs najbolji muški izvođač u 2016. godini, sjajni rezultati Sel i Ari!

12 thoughts on “Ariana Grande dobila zvezdu nazvanu po sebi, fandom je kupio za nju!

  1. OHHH dusa moja,ta mi je zvezda omiljenaaaa,i ta ce me zvezda uvek podsecati na moju ari <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.