Ariana Grande cvrkuće o svom fandomu: Vi ste moja snaga i inspiracija!

Ariana Grande sinoć je užasno prošla na MTV EMA, ali ipak nije dozvolila da joj to pokvari dan! Pevačica je tako sastavila emotivnu poruku u kojoj je pričala o svemu što joj se dešavalo tokom ove godine, a glavni povod bila je godišnjica izlaska njenog megahita “thank u, next”, koji joj je drastično uvećao popularnost.

“Srećan rođendan, ‘thank u, next'”, tvitovala je Ari. “Ne mogu da verujem da sam ove godine više vremena provela sama nego ikad u životu, ne mogu da verujem koliko sam puta išla kod psihijatra i koliko puta sam pevala ovu pesmu, koliko sam toga naučila i ozdravila, ali i koliko još moram učim i zaceljujem”.

Ona se posebno zahvalila fandomu, koji će biti prezadovoljan njenim rečima! “Ovo je bila produktivna, emotivna, divlja, a opet srećna godina. Hvala mojim bebicama koje su mi dale beskrajnu snagu, energiju i inspiraciju… a i mojim prijateljima koji su me sačuvali i dok sam bila na putu i kod kuće. Verujem da su premoreni koliko i ja! Ja i dalje ne znam kako izgleda normalan život, osim što je to druženje sa kučićima i prasetom, a meni je to više nego dovoljno!” ističe ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #114 - Prva nedeljna lista u 2018. godini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.