Ariana Grande bliznakinje dobijaju pretnje smrću!

Mnoge arianatore nerviraju silne dvojnice Ariane Grande koje na račun sličnosti sa njihovim idolom zarađuju neverovatan novac. Ipak, jedna je stvar to da ne podržavate takve osobe i gunđate protiv njih, a druga da im šaljete pretnje smrću. Nažalost, upravo to se dešava sa bliznakinjama Taylor i Mackenna Patterson-Hall.

Ove dvadesetogodišnje identične bliznakinje proslavile su se na TikToku upravo imitirajući Arianu Grande, ali kažu da im je to osim popularnosti donosi i konstantne pretnje smrću od onih koji sebe nazivaju arianatorima. Iako devojke imaju tek oko 40.000 pratilaca i sigurno se neće obogatiti od toga, neki ih i dalje strahovito mrze, prenosi Mirror.

Kako devojke navode, njima sve to teško pada jer dolazi iz fandoma kojem i same pripadaju. Kako one navode, Ari vole od detinjstva i time što žele da liče na nju odaju još počast. Nas dve smo zajedno otkako smo rođene”; kaže Taylor. “Uvek smo volele da se oblačimo identično jer volimo što smo bliznakinje. Želimo da se izdvajamo, a kad ste obučeni isto, svi vas gledaju.”

Interesantno, one kažu da i ne primećuje kako nešto posebno liče na Ari. “Ljudi nam oduvek govore da podsećamo na nju, ali mi to baš i ne smatramo”, ističe Taylor. “Da bismo ličile na nju, moramo da koristimo kremu za samopotamnjivanje, jer smo veoma svetle puti. Takođe, pošto nosimo našu kosu kao rep, potrebno je da joj damo par dana odmora tokom nedelje kako bismo sprečili oštećenje. To kako se mi oblačimo i šminkamo ne povređuje bilo koga, i niko nema prava da nam govori šta smemo da radimo a šta ne”, zaključuju one.

Pročitajte još  Kako li sve postiže? Stižu nam dve nove pesme Ariane Grande, jedna već sutra!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.