Ariana brine fandom: Zbog bivših pijem više nego ikad!

Ariana Grande uradila je intervju za magazin Billboard, a u kome kaže da se posle niza ličnih nesreća odala alkoholu, i da u prethodnih mesec dana pije kao nikad do sad. Kako ona ističe, ne ume da se na drugi način nosi sa smrću Maca Millera i raskidom veridbe sa Peteom Davidsonom.

“Znate kako kažu da se telo sastoji od 60 procenat vode? Ja sam 60% sastavljena od šampanjca”, priča Ari i dodaje, “Mislim da nikad nisam pila toliko alkohola kao sad. Ja sam bukvalno šampanjac.” Ona dodaje da je uz šampanjac i nastao megahit “Thank U, Next”, pa je još jednom objasnila šta ova pesma predstavlja za nju.

“Volimo ovu pesmu više od bilo koje koju sam izbacila. Drugarice i ja smo ispijale šampanjac, a ja sam slomljenog srca samo sve pustila i počela da se zabavljam. ‘Thank U, Next’ je proizvod ženske energije, šampanjca, muzike, smeha i suza. Ovo će biti album koji možda zvuči pozitivno, ali je zapravo vrlo tužan”, dodaje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ariana brine fandom: Zbog bivših pijem više nego ikad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.