Ari je najbolje razume: Tini zbog predivne fotke trpi užasne optužbe!

12331526_1502946923333690_427977802_n

Umesto da cene to što Martina Stoessel tako lepo predstavlja svoju zemlju u svetu, argentinski tabloidi iskoristili su priliku da je baš kao i Ariana Grande bila na plastičnoj operaciji!

Tini je do sad uglavnom lažno optuživana da je bolesno mršava zbog čega je njena mama čak tužila jedan tabloid! Ipak, oni su nastavili sa užasnim pričama pa sad mediji poput “Infobae” tvrde da imaju dokaz kako je Martina uvećala grudi i da ova slika koju vidite iznad to i dokazuje! Priča je najsmešnija jer Tini čak i da je želela da radi operacije na svom telu to nije mogla da učini! Ona je sve vreme tokom ove godine pred očima javnosti s obzirom da je bila deo “Violetta Live” turneje kao i da sad snimi svoj film! Uostalom, zašto bi neko izgleda ovako divno radio sebi tako nešto?

Iako iz nekog razloga Arianatori i Tinisti baš i ne vole jedni druge, upravo Arianatori i njihova zvezda trebalo bi najbolje da razumeju kroz šta prolazi Martina. Ari je pre samo nedelju dana optužena da je otkazala ostatak svoje turneje da bi mogla da operiše lice što je naravno bila još jedna laž!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zahvalnost porodice Stoessel: Na molbu Famoze ispravljena Martinina poruka za hrvatske Tiniste!

8 thoughts on “Ari je najbolje razume: Tini zbog predivne fotke trpi užasne optužbe!

  1. Martina je predivna,ovi tabloidi mnogo lupetaju,ona nema potrebe za plasticnim operacijama.
    A i to sto su optuzili Ari je jos jedna glupost.I Ariana je vrlo lepa.
    Ali,sta ce drugo da rade nego da izmisljaju.

  2. Ona nema razloga da ide na operacija,a ona je jednostavno prirodna lepa i samo su ljubomorni sto oni nisu kao ona…. Kakve lazi…oni sad nemaju sta da pisu pa kao ajde ovu ili ovu sad trenutno mislim na Ari i Tini…

  3. Ja volim i Martinu i Arianu, i tužno je gledati kako mediji optužuje takve dvije velike zvijezde. Još je žalosnije to da se Tinisiti i Arianatori međusobno svađaju, a ni ne vide koliko Ariana voli Martinu i koliko Martinu voli Arianu… Užas!

  4. OMG VREDJAJTE TINI VIDITE ARIANATORI DA SE ONE VOLE I MI SE MORAMO VOLITI KAO I NJIH DVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.