Anjin blog: Zašto je lepo kada je neko drugačiji

Svako treba da izgradi svoj stil i da ima nešto svoje jer ljudi ne vole ljude koji kopiraju. Ako smislite nešto svoje ako smislite nešto drugačije ne treba da vas bude sramota da to pokažete drugima. Ako želite nešto nećete to dobiti tako što sedite i razmišljate kako vas je sramota da radite to.

Ako želite da budete pisac, budite pisac, ako želite da budete slikar, budite slikar, ako želite da budete frizer, budite frizer. Ne treba da nas bude sramota da radimo lepe i plemenite stvari. Možda je neko bolji pisac, a neko bolji jutjuber, bitno je da radite to što volite jer svako je dobar u onome što voli i u onome u čemu želi da bude dobar. Trud se uvek isplati. Vodite se ovom rečenicom:,,Prestaću ovo da radim kad budem bio/la savršen/a u tome, a niko nikad nije bio savršen“. Čovek uči dok je živ i usavršava se dok je živ.

Niko ne može da bude savršen, ali najbolje od sebe ćemo dobiti tek kada budemo težili ka tom savršenstvu. Ako nešto volite trudite se, radite, borite se za to, ali NIKADA nemojte da odustanete. Poraz nije pad, poraz je kada ne želite da ustanete i nastavite. Iz svakog pada se nauči nešto i svaki pad vas čini jačim. Svi treba da imaju idola/uzora na koga će se ugledati, ali ne u smislu kopiranja njega već u smislu da se ugladamo na to što nikada nije odustao, treba da se ugledamo samo na lepe osobine i ponašanja naših idola/uzora.

Kada kopirate vašeg idola/uzora nikome nećete biti bitni jer već imaju jednu takvu osobu koja je original i ne treba im kopija. Ako se neko trudio da izgradi svoj stil ne treba ga kopirati jer je to previše glupo. Nikada ne odustajte od svojih snova, ako dovoljno radite, ako se dovoljno trudite oni će se ostvariti. To bi bilo to što se tiče ovog bloga, nadam se da vam se svideo!😊💖

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Anjin blog: Zašto je lepo kada je neko drugačiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.