Anjin blog: Recenzija pesme i spota MattyB-ja, “Stuck in the Middle”

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
61

Ćaoo svimaa. Ovde Anjaa (opet)😂. Ovaj put sam tu sa recenzijom o MattyB-ovoj novoj pesmi i spotu – ‘Stuck In The Middle’.

Prva strofa: Govori o tome kako mu je život promenila neka devojka (Before I met you I was feelling down so low…but then your eyes found mine like woah).
Druga strofa: Govori nam kako je sa tom devojkom pričao celu noć (ne bukvalno), i kako ju je stalno zasmejavao (I make you laugh and we talked like all night).
Uvod u refren: Posle prve strofe govori devojci kako je zaljubljen u nju i kako ne želi da izgubi njenu ljubav(I think I’m falling now, falling now, got me falling right in love with you…and I don’t wanna let her love get away); Posle druge strofe joj govori da treba da mu da neki znak i da će mu srce biti na mestu (Baby, you need to give me a sing…and I got my heard on the line)

Refren: Pita tu devojku da li i ona oseća isto i da se zaglavio u sredini (I wanna know if you’re feeling me too even if it’s just a little, Instead I’m stuck in the middle)
U spotu glumi njegova ‘devojka’ Kate. Njih dvoje snimaju često vlogove zajedno i na oba profila je svaka druga treća slika KattyB (ship name). U spotu se radi o tome kako je Matthew otišao na audiciju za košarkaški tim, ali nije upao, pa na kiši zajedno za Kate vežba i na kraju ipak upada u tim.

Pročitajte još  Anja nam predstavlja svoje fan naloge o MattyB-ju i Hrvyju!

To bi bilo to za ovaj blog💖😂


My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

2 thoughts on “Anjin blog: Recenzija pesme i spota MattyB-ja, “Stuck in the Middle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.