Anjin blog: Ovo su najbolji “Leonetta” nastupi!

8bdfb18f52


Zdravo svima! Ja sam Anja. Veliki sam fan serije “Violetta”. Dugo sam razmišljala o čemu da pišem i odlučila sam da pišem o paru koji je obeležio ne samo seriju nego i dugačak niz televizijskih parova. Ovo su po meni najbolji Leonetta nastupi.

6. Takmičenje plesnih parova i fantastičan ples Leona i Vilu nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prosto imaju neverovatnu hemiju.

5. Divno su se provodili na “Violetta en vivo” turneji. A kakvo je to spremanje za nastup bez malo pevanja, zar ne?

4. Čak i kada nisu zajedno njih dvoje ne mogu da prestanu da misle jedno na drugo. A to koliko su povezani dokazuje to da su ovu pesmu sanjali u isto vreme ne znajući to.

3. Kada je Vilu bila slomljena zbog saznanja da je Diego sklopio dogovor sa Ludmilom,Leon je bio tu da joj pomogne. Ovakvog momka bi svaka devojla poželela!

2. Divno je znati da su i van serije Martina i Jorge veoma bliski prijatelji. Hemija između njih oseti se i van scene.

1. I moj definitivno omiljen njihov nastup jeste ovaj! Ovu pesmu napisali su misleći jedno na drugo. Ovo je ujedno bio i njihov poslednji poljubac u seriji ali se nadam da će ih biti još u filmu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako je izgledao snimanje spota za "Got Me Started"? Tini sve otkriva u novom videu!

4 thoughts on “Anjin blog: Ovo su najbolji “Leonetta” nastupi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.