Anjin blog: Music is my life!

Hey guys! Ovdje Anja sa svojim 4 blogom. Još uvijek nisam sigurna kakav će biti naslov ovoga bloga, uglavnom u njemu ću pričati o tome kakvu muziku slušam i kako su ljudi oko mene reagovali na to. Nadam se da će vam se dopasti!😊

Oduvijek sam bila veliki fan muzike. Kada sam imala možda 3-4 godine po bratovom računaru sam svaki dan tražila nekakvu muziku. Prva pjesma u koju sam se tako rečeno “zaljubila” je bila od Taylor❤ koja mi je i sada jedna od omiljenih pjevačica, a ta pjesma u koju sam se “zaljubila” je bila “We are never ever getting back together”. Uvijek sam na neki način više voljela stranu muziku od domaće. Danas ne mogu zamisliti svoj dan bez muzike. Budim se uz muziku, spremam se uz muziku ,kada putujem cijelim putem ja naravno slušam muziku, ponekad učim uz neku pjesmu, i takođe mi je postala rutina da slušam muziku prije spavanja hah. Sada, kako je okolina reagovala na to što obožavam stranu muziku, a ne kao i svi ostali domaću? Pa, bilo je mnogo, mnogo hejta na to. U početku sam bila stvarno tužna i bila sam razočarana što se ne uklapam u njihov kalup društva samo zbog muzike. Pokušavala sam se uklopiti, ali jednostavno nije išlo. S vremenom mi nije više bilo bitno šta drugi misle o meni. Nije me bilo briga što ostali misle da su tamo neki Jala i Buba ili kako već neki carevi, a M&M,Ari,Sel,Tay…neke budale koje se prave pametne. Sada mi je drago što sam drugačija i što nisam kao ostali. Budite svoji i nemojte se mijenjati zbog društva, jer ako su ti to pravi prijatelji voljeće te takvog kakvi jeste!😊
PS. Ovo nije nikakva uvreda za one koji slušaju domaću muziku, već poruka da ako ne volite nekoga da ga ne trebate hejtati i da ne trebate hejtati osobu koja voli tu ličnost.

To bi bilo to za ovaj blog. Nadam se da vam se svidio. Pišite mi u komentare tamo sam MMer4life🌟!😊❤

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Anjin blog: Music is my life!

  1. Music is my life too😍🤞
    Obozavam stranu muziku,mnogo vise nego domacu, jednostavno je bolja nekako.Kul blog❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.