Anin blog: Osam stvari koje možete uraditi za pola sata!

Kao što imate prilike da vidite u naslovu, za ovaj post ću posvetiti stvarima koje se mogu obaviti za relativno kratko vreme- pola sata.
Svi se izvlače na to da nemaju vremena, ali da li je toliko teško izdvojiti pola sata? Znam, ima perioda kada od obaveza jedva stignete da dišete, ali morate priznati da je vreme čest izgovor za neobavljene obaveze. Pa… počnimo!

1) Uradite domaći
Možda vam treba i manje od pola sata, a spasi vas minusa u školi, a pritom obnovite lekciju, tako da vam posle bude lakše kada treba da odgovarate istu.

2) Sredite sobu
Za pola sata ne možete obaviti dubinsko čišćenje, ali možete malo pospremiti da ne izgleda kao moja. 😀 Ozbiljno, možete pospremiti sto, krevet, podići stvari sa poda, složiti odeću…

3) Ukrasite enterijer
Tih trideset minuta vam neće mnogo značiti u životu, a možete imati prelep pogled prilikom boravka u sobi. Zaista vrede odvojiti malo vremena i učiniti sobu pravim rajem na zemlji. Uredite je po svom ukusu i uklopite u enterijer. Imate puno ideja na internetu.

4) Pišite dnevnik
Neće vam oduzeti mnogo vremena, a za par godina ćete moći da pročitate pisma vašem dnevniku, prisećaćete se divnih događaja, smejati sami sebi,,. Biće vam drago što ste pisali dnevnik i nećete se pokati, sigurno.

5) Otvorite svoj blog
Za proseča post vam treba gore- dole pola sata. Naravno, zavisi od kvaliteta i sadržine samog posta, kao i slika koje ubacujete, ali ovo je neko prosečno vreme. Možete steći nove prijatelje, upoznati divne ljude, ostvariti saradnje, ali pre svega steći nova iskustva i dobro se zabaviti.

6) Sredite svoj telefon
Svi imamo takozvano “đubre” po telefonu. Odvojite 15 minuta za čišćenje. Deinstalirajte nepotrebne aplikacije, obrišite keš memoriju, izlogujte se iz naloga koje ne koristite, obrišite duple i nepotrebne slike, obrišite muziku koju više ne slušate, promenite pozadinu, obrišite sve nepotrebne fajlove, brojeve telefona koji nisu u upotrebi i slično. Vama je to petnaest minuta, a vašem Androidu mnogo znači, verujte.

7) Pozovite osobu sa kojom ste odavno niste čuli
Toj osobi će sigurno biti drago da vam čuje glas. Svi sada imamo mobilne. Možete je pozvati na putu do škole, prodavnice, dok jedete… ma u bilo kom trenutnku. Porazgovarajte 10- 20 minuta. Osećaćete se lepše. I vi, a i ta osoba pogotovo, jer ste se setili upravo nje.

8) Napravite smoothie
Spoj zdravog i ukusnog! Pa je l’ može bolje? Prijaće i vama i vašem organizmu. Realnost je da se veoma loše hranimo poslednjih godina. Dobro bi nam svima došlo ovakvo osveženje.

To bi bilo sve za ovaj post. Čujemo (zapravo čitamo) se za par dana.

Moj blog: https://anasbloggerlife.blogspot.rs/

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Anin blog: Osam stvari koje možete uraditi za pola sata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.