Anin blog: Back to school

Hej, dobrodošli u moj novi blog, nadam se da ćete uživati. xoxo

Kao što možete videti i po samom naslovu bloga, uskoro će škola i trebali bi da krenemo spremati se!
Ne znam za vas, ali ja sada u septembru krećem u osmi razred i trebaće mi doosta stvari jer imaću prijemni i dosta da učim pa želim da se dobro spremim.

Pored osnovnih školskih knjiga, kupiću i sveske, vežbanke, zbirke i još mnogo stvarčica. Ali ovde se ne radi o tome šta ću ja da kupim i šta je meni potrebno već o tome sta svi, bilo da ste u osnovnoj ili srednjoj školi, možete uraditi da se spremite za još jednu nadolazecu školsku godinu.

Možete kupiti planer/organizator ili ga jednostavno napravite sami! U planeru možete pisati vaše obaveze, zapisivati domaći ili zapisati predmete iz kojih trebate da naučite nešto i sl. Što se tiče planera koji sami pravite, staviću par slika kako možete ukrasiti svoj planer ili možete na internetu ukucati, sigurno ćete pronaći nešto što vam se sviđa ili vam izgleda zanimljivo!

Kada počne škola, odmah na početku krenite da učite, sakupljajte dobre ocene. Zaista je bolje da na početku imate dobre ocene nego da se na kraju ili polugodištu mučite popravljanjem ocena, jer vas je mrzelo da učite na pocetku školske godine.

A vi što ste sada krenuli u srednju školu, da, da, vama se obraćam, prethodni savet naročito za vas važi! Potrudite se da vas novi profesori zavole. Lakše ćete dobijati dobre ocene i profesori vas nece toliko mučiti ako vide da ste vredni i da se trudite. Ali nikako ne zaboravite, ne mogu vas svi voleti. Nekima ćete se dopasti, nekima ne. Ne volite ni vi svakoga, zar ne?

Pobrinite se da ste kupili sve sto vam je potrebno. Ranac,.. bojice,.. tempere,.. sveske… sve je tu zar ne? Ako jeste, spremni ste za povratak u skolu!!

To bi bilo sve od mene, nadam se da ste uživali i da sam vam bar malo olakšala taj dosadni povratak u školu!
Link mog bloga >>> https://101lifewithana.blogspot.rs/ <<<My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Anin blog: Back to school

 1. Super blog. Ja takodje krećem u osmi, i mnogo ću se potruditi da sve prodje kako treba.

 2. Super blog,baš u pravo vrijeme??
  Ja sada krećem u 6. razred i sve će mi biti novo,pošto dobivam nove nastavnike i razrednika. Nadam se da će sve biti dobro. Sretno svima u ovoj školskoj godini.

  1. I ja krecem u 6.Bojim se fizike…I ja se nadam da ce sve proco kako treba i srecno i tebi u novoj sk godini!

   1. Nemoj se prasiti Fizike posto je veoma laka i ja sam se plasila ali poslije mi je bilo OK jer zadaci po meni nisu teski a ako ti ide matematika bice ti laksi zadaci.

   2. Nema razloga da se bojiš fizike, jer evo vidi moj primer. Ja imam 5 iz fizike, a sad sam u sedmom imala 3 iz matematike na kraju (dosad sam imala 4). Fizika je lak predmet za one koji ga shvataju.

  2. I ja sam kada sam krenula u sedmi dobila novog razrednog (koji ke kralj) i tri nova nastavnika i novi predmet hemiju i sve je bilo supe. Hvala puno. Meni sreća treba kada budem radila završni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.