Andrein blog: Pet tipova komentara na Famozi!

Zdravo Famozo. Ja sam Andrea. Napravila sam svoj blog i objavila sam prvu objavu. Mislim da bi ovo interesovalo čitalace Famoze. Stvarno bih volela da objavite moj blog ?

Link mog bloga : dejzxblog.wordpress.com

Evo teksta moje objave :
Dobro došli u moj novi, ujedno i prvi, post. Moje ime je Andrea i nadam se da ćemo se lepo slagati. ❤️

Verujem da skoro svi znate za stranicu koja se zove Famoza. Danas vam pišem tipove komentara na njihovim objavama. Nadam se da ćete uživati.

1. Hejteri ?
Uvek postoje hejteri. Recimo ‘fake hejteri’ , oni vređaju samo zato što im je dosadno i nemaju šta da rade. Ima i onih pravih hejtera koji stvarno istinski mrze neku poznatu ličnost [ iako ja stvarno ne razumem te osobe, nisu ni upoznali na primer Selenu a dodeljuju joj razne ružne i uvredljive nadimke. ]

2. Svađalice ?
Postoje i oni koji od svega naprave svađu. Na primer , na objavi o Seleni oni napišu recimo : Ariana je puno bolja! #ProudArianator | i time podstaknu lavinu svađe. Naći će se neki Selenator i naravno , braniće svog idola. Tako i nastaje velika bespotrebna svađa. Ili kada je objava o Martini , recimo kada je bila izabrana za najlepšu latino zvezdu , svi su odmah počeli o tome kako je ružna, da je sudija slep i razne druge stvari. Razmislite malo, da li bi ste vi voleli da neko tako vređa vašeg idola ? Ne može uvek da se radi o vašem idolu , podržite druge fandome i poznate ličnosti.

3. Dobrice ?
Oni uvek pokušavaju da ‘smire’ svađu i ne hejtuju , oni imaju stvarno divne komentare i nikada se ne svađaju. Ne vređaju nijednu poznatu ličnost i podržavaju svakoga.

4. Nemam naziv za ovakve tipove komentara
Skoro svi komentari su im :

Aww ❤️

Ponos moj ?

Najlepša je ?

Sve(t) ❤️❤️???

najbolja je! ???

5. Oni koji često pišu vesti ?
Recimo napišu šta se desilo i pitaju Famozu da piše o tome. Ponekada to i zna da posluži i saznamo nešto bitno , ali iskreno meni je većina , hajde da kažemo ovako, ‘zamorna’. Prosto poželim da više ne čitam komentare ?

Ovim postom stvarno nisam imala nameru uvrediti nekoga.

Nadam se da vam se svidelo & vidimo se u sledećem postu. ❤️

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Vulkan a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Andrein blog: Pet tipova komentara na Famozi!

  1. Ja kad sam prvi put video selenu govorio sam:Ko je ova? Ma sigurno nije poznata.

  2. Super post.Ja sam ona dobrica(ne hvalim se,samo prosto ne zelim svadje,jejtove…nego da kazem svoj misljenje ili pohvalim nekoga)…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.