Anđela predstavlja nastavak svoje priče: Jedan čudesan mačak 7: Posjet Acapulcu

Sedmi nastavak je napokon i na wattpadu… Približivamo se kraju i prve etape… U ovom zanimljivom nastavku saznajte: Znači, radnja se odvija dvije godine nakon što se Stipe odselio u Acapulco. Kakav je sada odnos snahe i svekrve?… Hoće li se sada pomiriti ili će se ponovo posvađati?Hoće li biti uopće vjenčanja ili ne?

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.