Anastasijin blog: Saveti za otvaranje YouTube kanala

Hej! Ja sam Anastasija! Možda me i znate sa “Youtube” kao Ani Ani. Danas sam tu sa savetima za sve one koji žele da postanu jutjuberi/jutjuberke. Ovde ću vam dati razne savete za otvaranje jutjub kanala, postavljanje videa i slično.

KORISNIČKO IME (USERNAME)

Korisničko ime je veoma bitno kod vašeg kanala. Niko neće pratiti jutjubera koji se zove ,,Andjela00046465466433444454″.Vaše ime mora biti originalno i lako za pamćenje. To može biti vaše ime i prezime, nadimak i slično. Ja vam nikako ne bih preporučila imena koja sadrže brojeve, jer nisu ,,privlačna”.Vaš username može biti povezan i sa vrstom videa koju snimate.Npr. Hana’s crafts, Lana beauty, Đole gamer itd.

OBLAST/VRSTA VIDEA

Pre nego što počnete da snimate, morate da izaberete vrstu videa. Morate izabrati da li ćete biti fashion vloger, gaming, beauty, ili od svega po malo. Važno je to da se držite teme koju ste izabrali.

RASPORED

Svaki jutjuber mora da ima raspored izbacivanja videa. To moze biti jednom nedeljno, mesečno i tako dalje. Važno je da se držite svog rasporeda.

ORIGINALNOST

Ako ste ispoštovali sve ovo,a sada vam ostaje samo snimanje. I ako ljudi misle da jo to lako, varaju se. Da biste snimili video morate da osmislite originalnu temu. Niko neće gledati vaš video, ako ga može pogledati kod 100 drugih jutjubera. Takođe, svaki jutjuber ima svoj zaštitni znak tj. nešto po čemu je prepoznatljiv.

Kada ste sve osmislili i sredili, vreme je da snimate.Ako ste zainteresovani možete posetiti moj kanal na ovom linku: https://www.youtube.com/channel/UChCdI7Zj6lBnTjL0Wquntnw
Srećno!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Anastasijin blog: Saveti za otvaranje YouTube kanala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.