Ana nam šalje drugu seriju edita posvećenih Ariani Grande!

Pozz Famozo!Evo mene(Ana)opet, ovaj put s obećanom drugom serijom edita!♡Ovoga puta imam običnije i onako malo gore edite nego prošli put,ali svejedno nadam se da će vam se svidjeti..
Me on Picsart:@aricro
Me in comments:@ancieexari
Reci mi svoje mišljenje, da znam što trebam popraviti! Usput pitaj sve što te zanima! Aplikacija za editovanje: Picsart, Fontovi: Phonto. Princip komentiranja i ocjenjivanja edita je isti kao i prošli put,ocjenjujem svaki od 1-5!A vi napišite top 3 u komentare!

1. Ovaj je edit jedan od mnogih i spomenutih “običnijih”edita u ovoj seriji..Ali svejedno,koliko ga je god bilo lako napraviti, jako je dobar!

OCJENA:5

2. Ista priča i s ovim editom..[Doduše,oni su bili u istoj temi pa su tako sličniji po mom komentaru i svemu]Ali hmm,prvi je ipak bolji..

OCJENA:4

3. I ovo je zadnji edit u ovoj temi,tako da komentar ostaje isti,što se tiče klasike (obično)ali mi je ovaj baš najdraži u temi!

OCJENA:5

4. E ovaj je edit jedan od mojih favorita u ovoj seriji!Jako mi se sviđa! (Čini mi se da je on bio u prošloj seriji,ako je,ispričavam se)

OCJENA:5

5. E sada,ovaj je edit poprilično ok,ali opet-samo sam nadodala par naljepnica i text,a kolaž sam uzela..Tako da je i on bio veoma lak za napraviti,ali to ga ne čini gorim!

OCJENA:5-

6. Ovo se čekalo!Kome još nedostaje Cat?Volim ovaj edit isključivo zbog lika na njemu,bez njega ne bih nikada postala Arianator!

OCJENA:5+

7. Prijašnji je edit isto član teme,kao i ovaj (i onaj nakon ovoga)ovaj mi je malo draži,kao edit,ali ne nosi tu posebnu emociju..

OCJENA:5

8. Wow,čini li se meni ili sam se jako ublažila u ovoj seriji što se ocjena tiče,jer hajmo se malo sjetiti moje strogoče prošli put..Ali evo,prva loša ocjena je tu..Na ovom mi editu fali efekt koji sam stavila na dva prošla,jer i on bi sam po sebi bolje prošao da ima neki efekt kao prošla dva,mislim ima on efekt,ali da ima isti kao prijašnji edit,ee to bi bilo bolje..

OCJENA:3+

9. Vraćamo se kompliciranijim i “ozbiljnijim editima”s ovom kombinacijom crvene boje i crno bijelih naljepnica..

OCJENA:4+(Moglo je malo popunjenije)

10. Zašto je potrefilo da deseti edit bude baš ovaj,pored onog gore..Uglavnom,ovo je 👎po meni..

OCJENA:2+

11. Jubilarni 11ti edit..Hmm..Također lak za napraviti,ali po meni izgleda strava..Iskreno,jedan od boljih..

OCJENA:5

12. Na red je došao ovaj edit,sasvim ok varijanta,nooo mogla sam ovu prazninu sa strane drugačije ispuniti..

OCJENA3+

13. Vraćamo se “kolekciji ozbiljnijih i kompliciranijih edita”ovom fantastikom,mislim na pozadinu hah..Ali i sam je edit jako dobar!

OCJENA:5

14. Sada imamo ovaj edit koji je trebao poslužiti kao moja profilna slika na picsartu,ali na kraju je završila kao solidan edit!

OCJENA:4

15. Evo ljudeki moji,znam da sam vas ugušila,ali imam sretnu vijest:stigli smo do zadnjeg edita!😂Sepia efekt je nedogradio neku njegovu prazninu,što je naglo podiglo ocjenu!

OCJENA:5-

Nadam se da ste uživali i da vas nisam umorila,jer ste se vjerovatno načitali mojih komentara za edite..Ne zaboravite napisati što trebam popraviti,pitanja,mišljenje,top 3 & ostalo u komentare..Pusa do sljedećeg puta
Ana🌼🍒💕

Iii jedna vijest,koja mi je upravo sada pala napamet:Ispod svake serije edita,kviza i svih stvari koje ću slati,na kraju će postojati rubrika “Mali Bonus”,gdje ću neke videe i slike (koji su bili namjenjeni da vam ih pošaljem,ali eto otada su zaboravljeni)poslati za vašu dušu,da se nasmijete..
Za prvi Mali Bonus imam ovu sliku,kao stranicu od mog digitalnog časopisa za Famozu,ali eto,nikad nije poslan dosad!

A sad stvarno(obećajem)PUSA DO SLJEDEĆEG PUTA!💕

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

14 thoughts on “Ana nam šalje drugu seriju edita posvećenih Ariani Grande!

  1. Wow! Svi su stvarno odlični! Ali evo nekako sam se odlučila za tri meni najljepša i ako je to bilo jako teško. To su: 5,7 i 15 i ako su i ostali savršeni! 😍😍😍
    Takođe su mi jedni od omiljenih sa ove liste i 13,11 i 6.

  2. Okay, ne znam. Svaki crtež poseban je na svoj način i odličan je. Ako moram baš birati onda bi to bio broj 4, 5, 9, 12, 13, i predzadnji. Zadnji mi je jako poseban zbog teksta, ali i jako je lijep. Saffie će uvijek biti u srcu svakog Arianatora!!! Ona nije zaslužila to što joj se moralo dogoditi, ona je Anđeo svakog Arianatora, ona je od malena obožavala Ari i kazala joj ljubav prema njoj. Stvarno je posebna ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    1. Hej,hvala puno prije svega,i sve sto si rekla za malenu Saffie..Ona to nije zasluzila..💟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.