Američki Vogue o Lisi i Leni: Bliznakinje blistaju na nedelji mode u Milanu!


Fendi je jedan od uglednih brendova koji je predstavio svoje nove kreacije na nedelji mode u Milanu, a kako je on uvek otvoren za nove mlade zvezde, na njihovu modnu reviju pozvane su i bliznakinje iz Nemačke, Lisa i Lena!

Bliznakinje su nosile jedan od šarenih modela jesenje kolekcije i pohvalile su se na svom Instagramu kako je ovo njihova prva modna revija na kojoj su bile. Ovaj događaj nije promakao ni jednom od najuglednijih časopisa na svetu, američkom izdanju časopisa Vouge koji je pisao o njihovoj uspešnoj karijeri na društvenoj mreži Musical.ly i istakao je kako se bliznakinje sve više ulaze u svet mode.

Vogue je oduševljen kako su se Lisa i Lena obukle za reviju i to u skladu sa svojim godinama i sve to su uklopile sa torbicama. Oni ističu da su devojke dosta postigle sa svojih 15 godina i sigurni su da ih čeka uspešna karijera.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kristina nam šalje kviz o Lisi i Leni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.