Alexa i Carlos PenaVega već očekuju i treće dete!

Alexa i Carlos PenaVega dočekali su prvo dete 2016. godine, i često su pričali kako ih je beba još više zbližila i povezala ih. Od 2019. godine uzeli su ozbiljiji “zalet”, jer su drugo dete dobili upravo te godine, a u januaru 2019. su tek saopštili javnosti da ih čeka ova divna radost. Iako vam možda to deluje kao prerano, treće dete je već na putu, i saopštili su to ovog Božića!

Naime, Carlos i njegove kolege iz Big Time Rusha – Kendall, James i Logan – objavili su video sa božićnom temom, a u njemu je otkriveno da će Carlosova porodica već postati bogatija za jednog člana. Video je snimljen za pesmu “Beautiful Christmas”, a u njemu se ne nalaze samo Carlosove fotke s porodicom, već i fotke svih članova benda, kao rekapitulacija cele godine za ceo bend!

Kada su na red došli Carlos i Alexa PenaVega, Alexa je podigla majicu da pokaže da joj na stomaku piše: “Treća beba, 2021. godine”! Carlos je pored nje i izgleda srećnije nego ikad!

“Srećan Božić, ove godine smo svi za praznike dobili skutere. Jedva čekamo na leto da upoznamo treću PenaVega bebu!” napisao je Carlos na Instagramu da još jednom potvrdi radosne vesti.

Druga PenaVega beba rođena je prošle godine i sada ima 18 meseci, a u pitanju je sin Kingston James. Par je i pre četiri godine dobio sina, Ocean Kinga, tako da im oba deteta imaju ime u simbolici “kralja”. Videćemo da li ih čeka treći sin, ili ih čeka “kraljica”!

Pročitajte još  Carlos PenaVega: Obožavamo naše Rushere, BTR će se vratiti turnejom!

Alexa i Carlos su se odlučili za veliku porodicu, a to nije čudno jer oni već godinama pričaju koliko im je brak stabilan. Ako se pitate da li za to postoji poseban ključ, oni kažu da je on dosta jednostavan – u pitanju je komunikacija!

“Mi uvek komuniciramo, i možda vam to zvuči prosto, ali ključ svega je da pričate i o problemima i o dobrim stvarima” otkrili su oni početkom ove godine, što se očigledno nije promenilo ni danas!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa PenaVega (@vegaalexa)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Alexa PenaVega

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Koliko se samo sa vole: Novo mini okupljanje Big Time Rush ekipe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.