Aktivisti javno vrijeđaju Kylie Jenner: Nećemo prestati dok ona ne prestane nositi krzno!

Kylie Jenner je poznata po svojoj ljubavi za prirodno krzno baš kao i njezina obitelj isključujući Kim, koja je prestala s nošenjem prirodnog krzna. To izrazito ljuti aktiviste za prava životinja koji se bore protiv uporabe prirodnog krzna u modi, smatrajući tu tradiciju „Krvoproljevajućom i okrutnom“.

Ipak, čini se kako su aktivisti otišli korak dalje, pa su Kylie pratili ranije ovog tjedna pratili do dućana s krznom na Beverly Hillsu gdje su je doslovno javno isprozivali oko kupnje pravog krzna.

Rob Banks, jedan od glavnih aktivista je za Daily Mail izjavio „Na meti nam je svaka osoba koja nosi prirodno krzno. To uključuje Kylie i njezinu obitelj (osim Kim koja već neko vrijeme ne nosi prirodno krzno), J.Lo, Rihannu, Gagu i druge poznate. Mi ćemo ih pratiti i javno vrijeđati zbog podržavanja ovakve okrutnosti.“.

Kylie i nije baš poznata kao velika humanitarka ili ljubiteljica planete. Ona se nije oglasila na optužbe, a i ranije je ove godine bila kritizirana za licemjerje kada je izrazila žalost oko životinja stradalih u australskim požarima da bi se samo nekoliko sati kasnije pohvalila kućnim šlapama marke Louis Vuitton od pravog krzna.

Aktivisti za životinje su negodovali oko Kylie navodeći da je nju samo briga za sebe, a ne za planetu i životinje. Kako oni navode, oni planiraju uništiti reputaciju svake poznate osobe koja nosi prirodno krzno.

Pročitajte još  Kim Kardashian o trudnoći Kylie Jenner: Ne mogu ja da govorim u njeno ime! (video)

Rob se i „pohvalio“ na svojem Instagram profilu kako je javno isprozivao Kylie ranije ovog tjedna. U postu je napisao „Ova sebična žena koja zarađuje pola biliona dolara na godinu ne treba vašu podršku. Životinje je trebaju, one svakog dana pate zbog ljudi kao Kylie. Njima se krzno skida dok su žive, one pate tokom cijelog svog kratkog životnog vijeka. Pomozite životinjama, ne Kylie Jenner.“ zaključio je on. Kako li će Kylie reagirati nakon svega?

Foto: Instagram/Kylie Jenner.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.