Ako želite da gledate “Cats” zbog Taylor Swift, bićete jako razočarani!

Film “Cats” uz retke izuzetke dobija užasne ocene kritike, a i publika mu je podarila samo 2.7/10 na najvećem svetskom sajtu o filmovima, IMDB. Sve koji vole Taylor Swift ni to verovatno ne bi sprečilo da odu u bioskop i gledaju svog idola, ali problem je što će oni ostati jako razočarani.

Naime, gledajući sve najave za film, trejlere, pa i izjave Taylor Swift, deluje logično i razumno očekivati da je njoj pripala jedna od glavnih uloga, odnosno da ona ima dosta prostora u filmu. Iako Taylor ima malo glumačkog iskustva, ovo je ipak mjuzikl koji bi trebalo da joj leži… makar u teoriji. Tay glumi Bombalurinu, i kako se navodi, sija u izvođenju pesme “Macavity: The Mystery Cat”. Međutim, odmah nakon toga ona nestaje i više se uopšte ne pojavljuje! Ovo je zbunilo sve, pa se pitaju da li je možda neka scena sa njom izbačena iz filma! Za utehu, u jednoj od glavnih scena filma možemo čuti pesmu “Beautiful Ghosts” koju je ona napisala, mada je ovde izvodi Francesca Hayward. Ipak, Taylorina verzija može se čuti na završnoj špici.

Interesantno, režiser filma već se oglasio i objasnio zašto Taylor od svih zvezda provodi najmanje vremena pred kamerom! Iako priča filma sugeriše da će se ona pojaviti u završnici sa likom kojeg tumači Idris Elba, režiser Tom Hooper objašnjava da je Idrisov lik previše sebičan i da nije hteo da sa Taylorinim likom deli slavu. On takođe ističe da je bukvalno sve što je snimio sa Taylor već u filmu, tako da nema nade da postoji još scena koje su iz nekog razloga izbačene. U međuvremenu, kritika naziva “Cats” najgorim filmom ove dekade i pita se ko je dao 100 miliona dolara za njegovo snimanje i zašto su tolike zvezde uopšte pristale da glume u njemu?

Pročitajte još  Katy Perry na venčanju Karlie Kloss, ali ne i Taylor Swift

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.