aespa objavile prvi studijski album koji “istinski” predstavlja grupu!

K-pop grupa aespa je juče objavila svoj prvi album u punoj dužini, koji opisuje kao “the most aespa-like” album koji je do sada izdala. Izdanje “Armageddon” sadrži 10 pesama, uključujući dve glavne pesme, “Supernova” i “Armageddon”.

„Naš identitet je jasno definisan kroz našu muziku, tako da smo duboko razmotrile šta nas zaista predstavlja u svim našim projektima“, rekla je članica Winter tokom medijske prezentacije održane u Seulu nekoliko sati pre objavljivanja albuma. Grupa se, naime, fokusirala na stvaranje albuma koji ih suštinski prikazuje, objasnila je ona. U pokušaju da diverzifikuje muzičku paletu tima, aespa je uvela mešavinu numera na albumu. „Mnogi su komentarisali ‘metalni ukus’ naših pesama, ali smo želele da ovaj put pokažemo više boja sa jarkim plesnim numerama i ritmičnim modernim popom, između ostalog,” dodala je Winter. Giselle je ukazala na sukobljene čari koje se odražavaju na albumu, kada je zamoljena da kaže nešto više o tome da li ih opisuje.

Supernova“ je već pomela glavne domaće muzičke top-liste od svog preliminarnog izdanja pre dve nedelje. „Armageddon“, još jedna glavna numera koja je predstavljena tokom medijske prezentacije, je hip-hop pesma koja kombinuje teške zvuke, i grub i prefinjen vokal. Njeni tekstovi prenose poruku o tome da postanete savršeno “ja” nakon susreta sa drugim “ja” iz drugog sveta. Album označava početak druge sezone njihovog izmišljenog univerzuma koji je proširen na multiverzum, obećavajući fanovima još veći narativni obim.

Pročitajte još  Pomešana mišljenja: Jang Wonyoung (IVE) kritikovana zbog nepristojnog ponašanja prema koleginicama iz grupe!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.