Adele: Neću da pevam na Superboulu! Organizator: Nismo te ni zvali!

13649183_1056145697767559_83530389_n

Mnogi izvođači prosto se utrkuju da nastupe na Superboulu, finalu američkog fudbala jer im to obezbeđuje da će ih gledati čitavih miljardu ljudi! Ipak, Adele tvrdi da je ona odbila tako nešto.

Za vreme svog nastupa u Los Anđelesu, Adele je otkrila, “Prvo, neću nastupiti na Superboulu. Mislim dajte, tamo muzika nije ni bitna. Pritom, ja ne umem da plešem ili tako nešto. Bili su jako fini prema meni, ali rekla sam i ne”. Međutim, samo nekoliko sati kasnije organizator ovog spektakla poslao je zvanično saopštenje u kome je pevačicu nazvao lažljivicom!

“Mi volimo Adele. Pričali smo sa više izvođača o nastupu na Super Bolu ali nikad nismo ni poslali ponudu Adele! Tek smo u pripremama i očekujemo fantastičan šou.” Možda se Adele samo malo zanela i malo preuveličala priču?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Adele

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova runda glasanja: Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

2 thoughts on “Adele: Neću da pevam na Superboulu! Organizator: Nismo te ni zvali!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.