Addison Rae objavila da je zauvek banovana sa TikToka, pa se ipak vratila!

Addison Rae lepo je izreklamirala sebe u prethodna 24 časa! Naime, onaj je na svom Twitter profilu objavila fotku na kojoj stoji da je njen TikTok nalog trajno ukinut! Ona je potom i poručila kako joj je vreme da pronađe novi posao.

Iako malo ko sanja da je njen profil zaista bio blokiran, čitava priča oko toga da je to zauvek naravno nema nikakve veze sa istinom. i zaista, njen profil je već vraćen u pređašnje stanje, sa svim milionima pratilaca i videa. Interesantno, do sad uopšte nije objavljeno zbog čega se sve ovo desilo, prenosi Mashable.

Ipak, nekako nam nije teško da pretpostavimo da je Addison bila žrtva lažnih prijava prethodnih dana. Kako TikTok propisuje, da biste dobili ban, potrebno je da više puta na najvulgarnije načine prekršite pravila, objavljujući nedozvoljene videe. S obzirom da Addison objavljuje kako igra, promoviše sadržaj ili nas vodi kroz svoju svakodnevicu, jasno je da ona ništa nije skrivila!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Addiso Rae

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Addison Rae proglašena mrtvom na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.