Obična prevara: Addison Rae kritikovana nakon lansiranja proizvoda koji “štite” kožu od plave svetlosti!

TikTok zvezda Addison Rae je ismevana na društvenim mrežama nakon puštanja u proizvodnju spreja za lice koji navodno štiti kožu od plave svetlosti koju emituju ekrani mobilnih telefona, računara i televizora – samo nekoliko meseci nakon što je druga uticajna influenserka morala da povuče ovakve proizvode zbog slične reakcije. 

Mnogi su požurili i istakli da Valkyrae prošla nešto slično prošle godine – i skoro odmah je morala da ih povuče nakon što su kritičari to nazvali prevarom, insistirajući da postoje ograničeni dokazi da je plava svetlost uopšte štetna za kožu. Sada, korisnici društvenih mreža upućuju iste kritike Addison, optužujući je da lagala fanove.  

„Držite ga sa sobom tokom dana i prskajte kad god vam zatreba pauza od ekrana”, napisala je TikTok zvezda, a nakon njene objave, mnogi ljudi su se oglasili na Twitteru kako bi je iskritikovali, pri čemu su jedni ukazivali na nedostatak dokaza o opasnostima plave svetlosti, dok su drugi pozivali na sličnosti između njenih i Valkyraenih proizvoda.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Tako jednostavno? Addison Rae objasnila kako snimiti uspešan TikTok video!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.