Bezobrazno: Addison Rae dobija užasne hejt komentare jer igra Among Us

Kako nam se sve više čini, ponekad je dovoljno da Addison Rae samo dođe negde i diše i da probudi kontroverze time! U poslednje vreme vreme sve vesti vezane za nju su buđenje kontroverzi i svađe, a ponekad čak ni ona sama to ne izaziva – nedavno ju je Trisha Paytas “prozvala” u svom videu kako je arogantna i treba je skloniti sa scene, a aktuelna je i kontroverza sa reperom koji je njeno ime veoma vulgarno upotrebio u svojoj pesmi. Verovali ili ne, ova dugačka lista se ni tu ne završava, već imamo i novu neprijatnost vezanu za Addison!

Naime, nova prašina oko Addison podigla se samo zbog onoga što je velika većina nas tokom pandemije redovno radila – igrala Among Us! Addison se pridružila strimingu jedne ture igrice Among Us, a ni to nije ništa neuobičajeno, već su mnogi jutjuberi i internet influenseri tokom pandemije korona virusa snimali kako igraju igricu zajedno.

Ipak, iako je to nešto skroz normalno, svi su bili razočarani kad su videli da Addison igra sa aktuelnim zvezdama poput Corpsea, Jamesa Charlesa i drugih influensera. “Ulogujem se samo da bih video da Addison Rae igra sa Corpseom? Odmah ću se izlogovati”, “Smejao sam se ali kad sam video Addison Rae raspoloženje je palo” neki su od najčešćih komentara.

Addison, pak, ne čita neprijatne komentare, već se ljubazno zahvalila ekipi s kojom je odigrala igricu, pa je napisala i da joj je bilo mnogo zanimljivo. Hejt je najverovatnije bio tako veliki naročito jer Addison nije nikada snimala gejming sadržaj. Da li je Addison zaslužila hejt samo jer je pozvana na turu Among Us i da li u tome ima nečeg lošeg?

Pročitajte još  Addison Rae pojačava glasine o raskidu, kaže da će sve ispričati

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.