A smejao se Jusu: Uhapšen Drake Bell, Belieberi likuju!

Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation's 23rd Annual "A Time For Heroes" Celebrity Picnic - Arrivals

Drake Bell naslađivao se kad su mediji prošle godine objavili kako je Justin Bieber uhapšen u Majamiju zbog navodne vožnje u pijanom stanju a njemu se sad desila ista stvar!

Za razliku od Biebsa za kog se na kraju utvrdilo da je bio trezan i da nije napravio bilo kakav veći prekršaj, Drake Bell bio je pod uticajem alkohola pa je oko 2.20h uhapšen nakon što je krivudajući svojim automobilom vozio ulicama Los Anđelesa. Za sad nema više informacija ali pevač je noć definitivno proveo u zatvoru, na zadovoljstvo Beliebera! Drake Bell ne samo da se rugao Biebsu kad je bio uhapšen već je govorio da je njegova tadašnja devojka Selena Gomez mnogo slavnija od njega kao i da je on netalentovani idiot. Na kraju, Drake Bell javno je pozivao sve da potpišu peticiju kojom bi Biebsu bio zabranjen ulazak u Sjedinjene Države! Biebs se povodom svega ponaša dostojanstveno i ne ruga se svom rivalu – sigurni smo da je uspeh albuma Purpose najbolji odgovor hejterima!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako se Selena Gomez oseća povodom ženidbe Justina Biebera?

9 thoughts on “A smejao se Jusu: Uhapšen Drake Bell, Belieberi likuju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.