A ko drugi? Louis reagovao na Biebsovu prozivku!

Louis-Tomlinson2

Pitajte bilo kog Directionera i on će vam reći da je Louis Tomlinson taj koji će svaki put prvi reagovati kad neko njegov bend prokomentariše na negativan način, pa makar i u šali!

Justin je tako na svom Snapchatu objavio video u kome se obraća One Directionu i dok pravi uplašenu grimasu, kaže: “Ovakav izraz lica imate kad vam album izlazi istog dana kao i album Justin Biebera”. Do Louisa je očigledno došla ova poruka pa je on takođe kroz video objavio: “Faca koju napraviš pred poslednji koncert u O2 areni”. Louis se dakle nije direktno obratio Biebsu ali s obzirom da je iskopirao njegovo obraćanje, on je itekako svestan toga što se dešava!

Momci su inače završili svoj deo turneje u Londonu a Liam je sve još jednom uverio da ovo nije kraj i da bend samo ide na pauzu koja izgleda neće biti preduga. “Znate, ovo je stvarno bila važna svirka za nas. Ovo je naš poslednji nastup u O2 areni za neko vreme i jako nam znači što je publika bila tako glasna”, rekao je on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  One Direction ili Little Mix: Glasaj za megaposter u novom broju časopisa HEJ!

2 thoughts on “A ko drugi? Louis reagovao na Biebsovu prozivku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.