5SOS o najčudnijim momentima sa fanovima: Neki su nam tražili da potpišemo papire za njihovo usvajanje!

Novinari vole da pitaju zvezde koja je najčudnija stvar koju je fan ikada učinio za njih, a 5 Seconds Of Summer je zadesilo isto pitanje u najnovijem intervjuu!

„Najčudnije je kad nam donesu papire za usvajanje – nikad ne znaš da li su zapravo pravi, a ljudi hoće da ih potpišemo“ otkrio je Luke, dok je Michael čak rekao da su im neki kupili i zvezdu na nebu! „Onda smo proverili i saznali da zvezdu možeš da kupiš i za 16 centi“ razočarano će Luke na njegovu izjavu. Luke nema sreće ni kada su u pitanju takvi pokloni fanova, ali ne ide mu dobro ni sa poklonima za Dan zaljubljenih! „Obično je moja devojka ta koja bira gde ćemo ići, ali te godine sam ja našao mesto u Malibuu, sjajna plaža, pogled, savršenstvo. I na kraju kad smo došli tamo sve je bilo sramotno – kiša, depresija, kao šezdesete. Kamenje na plaži. Bilo me je sramota“ šaljivo će on.

Kada obratimo pažnju na nove saradnje koje su momci ostvarili u muzici, ovoga puta ekipa se fokusirala najviše na velike tekstopisce iz Švedske, koje odavno bije glas da su najbolji hitmejkeri, pa sa njima sarađuju i megazvezde poput Ari i Justina Biebera. Momci iz 5SOS ekskluzivno otkrivaju da se kod ovih tekstopisaca svaki slog u pesmi broji! „Švedski stil pisanja pesama je jako matematički. Sećam se Rami Yacouba kako je tipkao prstima po stolu da proveri da li se broj slogova slaže. Kad brojiš slogove, to utiče pomalo i na stihove, a to će se najviše videti u pesmi ‘Talk Fast’” otkriva Michael.

Pročitajte još  5SOS započeli novu svetsku turneju: Ovo su pesme koje su svirali u Japanu! (VIDEO & FOTO)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/5SOS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.