5SOS: Ako se pretvarate da radite nešto u našem bekstejdžu, niko vas neće dirati!

5 Seconds Of Summer Private Show

Momci iz 5 Seconds of Summer tokom svoje kratke karijere doživeli su sve i svašta od članova svog fandoma ali kažu da posebno pamte obožavateljku koja se jednostavno stopila s njihovim radnicima u bekstejdžu.

“To se desilo negde u Americi tokom druge polovine naše turneje. Bili smo u bekstejdžu i planirali smo da se vratimo na bis. Međutim onda smo primetili jednu devojku koja je samo stojala tamo, bukvalno pored nas, kao da je član grupe”, priča Michael. “Svi smo bili zbunjeni jer nam uopšte nije bilo jasno kako se ona našla tamo?”

“Ona se ponašala kao da radi za nas! Ako izgleda kao da nešto radite u bekstejdžu, niko vas ne ispituje”, konstantuje Ashton. “Izgleda da se ona popela na binu preko zaštitne ograde, ušetala u bekstejdž i onda nam se pridružila”, zaključuje Michael. Drago nam je što momci nisu ljuti nakon svega ali očigledno je da je nema tog obezbeđenja koje može da ih zaštiti od maštovitih fanova!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ivka nam šalje kviz o 5 Seconds of Summer!

One thought on “5SOS: Ako se pretvarate da radite nešto u našem bekstejdžu, niko vas neće dirati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.