5 Seconds of Summer nakon MTV VMA 2015: Trudimo se da naši spotovi imaju poruku!

5-seconds_0 FEAT

Momci misle da se snimanje videa danas svodi samo na koreografju i efekte!

Australijski pop-pankeri 5 Seconds of Summer osvojili su nagradu na dodeli MTV VMA 2015, jer je njihov spot “She’s Kinda Hot” izglasan za “Pesmu leta” od strane fanova.

Nedugo nakon ove ceremonije, gitaristi Luke Hemmings i Michael Clifford, basista Calum Hood i bubnjar Ashton Irwin proćaskali su s novinarom magazina Variety o tome šta za njih znači dobar video-spot.

“Ideje za spotove najčešće dobijamo tek nakon što napišemo pesmu,” kaže Ashton. “A u njima se obično trudimo da prenesemo neku važnu poruku fanovima. ”

5 SEXS

“U današnjim spotovima sve se vrti oko koreografije i specijalnih efekata,” tvrdi Michael. “Mnogi muzičari, poput Flo Ride, samo gledaju da u video naguraju što više prezgodnih cura u bikiniju. “

“Nama je bitno da prenesemo poruku ljudima koji nas slušaju,” kategoričan je Luke. “Spotom za pesmu ‘She’s Kinda Hot’ želeli smo da sve fanove smestimo u ono što nazivamo ‘nova slomljena scena’. Mi se u videu predstavljamo kao lideri naših obožavalaca i predvodimo ih u jednu potpuno novu, kul revoluciju.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iskreno do kraja: Momci iz 5SOS objašnjavaju šta mrze jedan kod drugog!

One thought on “5 Seconds of Summer nakon MTV VMA 2015: Trudimo se da naši spotovi imaju poruku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.