Vaš dnevni horoskop za petak, 29. januar 2016. godine

1073458-37917I28452 (1)

Adam Lambert – američki pop pevač, kompozitor i glumac – danas puni 34 godine.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Jedan razgovor može da te stavi u nezgodnu poziciju da moraš da biraš strane između porodice, prijatelja i voljene osobe. Poslušaj srce i ne dozvoli drugima da upravljaju tvojim životom. Zdravstvena situacija zahteva pažnju. Povećaj unos vitamina jer si podložna/podložan prehladi.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Druželjubivošću i srdačnošću, sjajno ćeš se snalaziti u društvenim kontaktima. Ljudima će se sviđati tvoja neopterećenost i vedrina, pa ti neće nedostajati pažnje. Uživaćeš u svim zabavnim aktivnostima, a ponajviše u onima koji uključuju pesmu, igru i dobro društvo.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Napetost i ćudljivost uticaće na tvoje porodične odnose pa će svađe biti prosto neizbežne. Kritikovanjem ukućana i zameranjem nekih stvari iz prošlosti bez potrebe ćeš unositi nemir u zajednički dom. Pazi na troškove i ne kupuj nepotrebne stvari, posebno ako je garderoba u pitanju.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Nećeš biti vešta/vešt na rečima, što će ti umanjiti izglede kod suprotnog pola. Nije povoljno vreme da priđeš onom ko ti se sviđa, jer ćeš ostaviti loš utisak i umanjiti svoje šanse. Ako si u vezi, razmišljaćeš o odvajanju od voljene osobe, ali nemoj brzati s odlukom.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Danas bi mogla/mogao doći do nekih novih informacija koje se tiču tvoje prošlosti. Neće ti prijati kad shvatiš da je osoba u koju si imala/imao poverenja i sa njom delila/delio tajne, iznela u javnost tvoju intimu. Obavi jedan iskren razgovor i zatvori vrata ovog prijateljstva.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Osetićeš potrebu da se suprotstaviš onome ko ti crpi energiju, bilo da se radi o školi, voljenoj osobi ili porodici. Iako su tvoji argumenti valjani, ne diži bunu ako pobeda nije izvesna. Može ti se desiti da kažeš nešto pogrešno pa će druga strana iskoristiti svoje adute.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Ulagaćeš mnogo truda u održavanje privlačnog izgleda, što će uroditi plodom. Mnogobrojni komplimenti okoline podsticajno će delovati na tvoje samopouzdanje. Sadržajan društveni život donosi nova poznanstva i pokoju priliku za neizvesni flert.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Dobićeš priliku da ispraviš propust u prijateljskom ili ljubavnom odnosu, ali za to će biti potrebno da suzbiješ tvrdoglavost i progutaš ponos. Ne preskači obroke, priušti sebi dovoljno sna i ne napreži se fizički. Ograniči se na umerenu šetnju ili rad po kući.

Pročitajte još  Famoza music chart #1

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Želiš mnogo toga da uradiš, ali imaš malo vremena. Obavezno se posveti najbližim prijateljima i saslušaj šta imaju da ti kažu. Novo prijateljstvo te očekuje u predvečernjim časovima. U pitanju je osoba suprotnog pola i, ko zna, možda to preraste u nešto više.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Iskazaćeš se u učenju, pisanju, izdavaštvu i svim intelektualnim delatnostima. Učenici i studenti, odlično pamćenje i znatiželja pomoći će vam da brzo savladate i najteže gradivo pa se primite knjige. Mogla/mogao bi ostvariti nežno poznanstvo s osobom iz drugog grada ili države.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Zbližićeš se s nekim ko je potpuno drugačiji od tebe. Iako će karakterne razlike predstavljati problem, bićeš spremna/spreman na kompromis kako bi i dalje uživala/uživao u njegovom/njenom društvu. Preporučuje ti se da pripaziš na zdravlje i počneš da smanjuješ slatkiše i grickalice.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Drugima ćeš delovati vrlo privlačno. Osoba kojoj se svidi tvoj lep i negovan izgled obasuće te pažnjom i komplimentima. Ribe u vezi uživaće u pažnji i romantičnim trenucima s voljenom osobom. Postizaćeš uspeh u aktivnostima koje zahtevaju saradnju i timski rad.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.