Miley Cyrus razočarana: Taylor Swift ne odgovara na njene uvrede!

tay

Priprema li nekadašnja Hannah Montana plan za finalni udarac na dodeli MTV VMA?

Miley Cyrus deluje razočarano nakon što Taylor Swift nije javno odgovorila na njene provokacije. A umesto da jednostavno pusti da čitavu dramu prekrije prašina, Miley sad planira – tvrdi “pouzdan” izvor jednog američkog tabloida – da još više skrene pažnju na svoj sukob s Tay, i to tokom dodele priznanja MTV VMA, čiji je pevačica znana po hitu “Wrecking Ball” zvanični voditelj.

Kako stvari stoje, svađa između Miley (22) i Taylor (25) neće se okončati u skorije vreme. Budući da plavokosa kantri izvođačica nije odgovorila na Mileynu prozivku u intervjuu za magazin Marie Claire, bivša Diznijeva zvezda sad planira da uvredi Taylor – javno i u lice – na dodeli MTV-jevih Video muzičkih nagrada.

Šta li se desilo s ljubavlju između ove dve velike zvezde? Videćemo na dodeli 30. avgusta :)
Šta li se desilo s ljubavlju između ove dve velike zvezde? Videćemo na dodeli 30. avgusta 🙂

Miley je spremna da učini bilo šta kako bi naterala Taylor da reaguje. Čak i ako to podrazumeva da mora da je hejtuje pred milionima TV gledalaca. “Taylor je trenutno njena glava meta i Miley razmišlja na koji bi način mogla diskretno da joj spusti,” izjavio je insajder trač-sajta HollywoodLife.com. “Ona uživa u čitavoj zavrzlami i nervira je što se Tay tim povodom uopšte ne oglašava. “

“Sva je prilika da će na dodeli VMA između njih dve sevati varnice – ako se, naravno, Miley do tad nekim čudom ne smiri i ne odustane od svog nauma,” tvrdi čovek u čije se poznavanje prilika u Holivudu kune američki veb-portal.

Pročitajte još  Pojavila se na stadionu kraj njegove majke: Taylor Swift ceo meč navijala za Travisa Kelcea i njegovim tim!

U svakom slučaju, razloga da 30. avgusta budemo uz male ekrane i s uzbuđenjem gledamo ceremoniju dodele MTV VMA – sve je više!

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Universal

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.