5 Seconds of Summer najavili prvu knjigu: Zavirite u “Svaštaru”!

5-Seconds-of-Summer

Kao najavu za novi CD – Australijanci objavljuju neku vrstu godišnjaka!

Iako se novi album grupe 5 Seconds of Summer već polako nazire na horizontu, to nije sve što nam lepotani znani po hitu “She’s Kinda Hot” pripremaju u 2015. godini. Tačnije, momcinas informišu da upravo treba da objave svoju prvu knjigu. Kako su pop-pankeri prekjuče najavili, njihova “Svaštara” (eng. “The Book of Stuff”), namenjena prvenstveno fanovima, naći će se na policama knjižara kroz samo nekoliko meseci.

5SOS su svoj literatni prvenac najavili na Tviteru, napomenuvši da je “5 Seconds of Summer Book of Stuff” posvećena fan-grupi #5SOSFam.

A osim najave samog izdanja, Australijanci su otkrili i korice budućeg štiva za fanove – s kojih nas, naravno, gledaju šmekeri po imenu Calum Hood, Luke Hemmings, Michael Clifford i Ashton Irwin.

Kako tvrdi izdavač knjige, kuća Harper-Collins, u “Svaštari” će se naći brojne fotografije benda, ali i “anegdote iz života i s turneje, i još mnogo više od toga.” Kao datum izlaska naveden je 6. oktobar, a cena knjige iznosiće oko 10 evra.

Pročitajte još  5SOS: Ako se pretvarate da radite nešto u našem bekstejdžu, niko vas neće dirati!

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.