Kristen Stewart otvoreno: Nije tačno da ne volim da se smejem!

KSTU 0

Zvezda “Sumraka” blista u najnovijem editorijalu – i otkriva nekoliko zanimljivih činjenica o sebi!

S pomalo ekscentričnim stajlingom i serijom uloga u više mračnih, nezavisnih filmova iza sebe, Kristen Stewart često odaje sliku nepristupačne i namćoraste osobe.

Ali da izgled u javnosti često zna da prevari, glumica nam daje do znanja u nedavnom intervjuu objavljenom u britanskom izdanju magazine Elle – tvrdeći da je van fokusa kamere sasvim prijatna i normalna devojka.

kstu1

A osim što je stala u odbranu svog imidža – u razgovoru koji je priredila njena prijateljica, glumica Juliette Lewis – Kris nam se prikazala u drugačijem svetlu i na seriji sjajnih fotki koje su objavljene u pomenutom časopisu.

U dijalogu s koleginicom, filmska Bella osvrunula se i na činjenicu da mnogi njeni fanovi smatraju da se ona nikad ne smeje.

KSTU2

“Sve to mi je veoma čudno, jer se zapravo mnogo smejem,” tvrdi mlada glumica. “Ponekad mi dođe da nekom kažem, ‘Čoveče, shvatio bi da sam totalno kul samo kad bi me malo bolje upoznao.”

Kristen je tokom intervjua objasnila i zbog čega svoj privatni svet drži podalje od očiju javnosti i ne objavljuje značajne događaje u životu na društvenim mrežama – za razliku od brojnih svojih kolega.

“Nemam ništa protiv društvenih medija. Ali, jednostavno, još nisam donela odluku da se bakćem s tim,” ističe bivša devojka Roberta Pattinsona. “Čudna mi je sama ideja deljenja trenutaka iz svog života s toliko velikom masom ljudi… Ako ne znam kome se obraćam, to za mene jednostavno nema nikakvog smisla.”

Pročitajte još  Lodo, Tini, Demi, 1D, Biebs, Sel... Koja zvezda izgleda najbolje kao lutka?

2B167EC100000578-3184442-image-a-54_1438679843564

Autor: Famoza.net
Foto: ELLE UK

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.