Liam Payne potvrđuje: Tačno je, Louis čeka bebu!!!

1132467-46137I37713

Vesti o tome da Louis Tomlinson čeka svoje prvo dete sa stilistkinjom Brianom Jungwirth do sad su se pojavljivale samo u tabloidima ali Liam Payne sad je zvanično potvrdio kako je to istina!

Liam je gostovao na radio stanicu Magic Radio gde je govoreći o svemu poručio: “Naravno da sam bio u šoku ali on se dobro snašao u svemu” a nazvao je i Brianu divnom devojkom. “Louis je jako uzbuđen zbog svega što se dešava u ovom momentu i osećam da se takve stvari jednostavno dešavaju. On sve ovo ozbiljno shvata.” Liam se nada kako roditeljstvo neće oterati Louisa iz One Directiona a on sam kaže kako mu ne pada napamet da pređe u soliste. “Mene solo karijera ne interesuje, više me zanima pisanje pesama za druge izvođače. Volim to što sam u bendu i ne znam da li bih mogao nastupati sam; ovo je isuviše dobro.”

Autor: Famoza.net
FOTO: Sony Music

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana, Harry, Joker... Marijini crteži su neverovatni!!!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Liam Payne potvrđuje: Tačno je, Louis čeka bebu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.