Niall Horan: Novi album je skoro gotov!

1132467-46138I37714

Pevač obelodanio sjajnu vest za sve Directionere!

Kako stvari stoje, izgleda da ćemo vrlo brzo imati prilike da čujemo peti studijski album najpopularnijeg bojbenda na svetu.

Snimanje prvog izdanja One Directiona bez Zayna Malika započeto je u aprilu, a da će se CD s novim pesmama uskoro pojaviti u prodaji, nagovestio je niko drugi do Niall Horan, koji je na Instagramu – ispod slike osobe koja radi za računarom – napisao: “Finalni radovi…”. A to mora značiti samo jedno – da je snimanje pri samom kraju!

Final touches ………

A photo posted by Niall horan (@niallhoran) on

Kako Famoza saznaje, čovek na fotki je 1D kompozitor Julian Bunetta, koji je s momcima sarađivao na albumima “Four”, Midnight Memories” i “Take Me Home”, a koji je i sam postovao fotke iz studija u kom ljubimci Directionera vredno rade.

A photo posted by )ul!@n (@julianbulian) on

Takođe, momci su na novom materijalu sarađivali i s kantautorom i producentom Jamiejem Scottom, a sve u nameri da, kako su svojevremeno izjavili, zvuče poput Eda Sheerana ili grupe Oasis.

A još u martu, samo dan nakon Zaynovog odlaska iz benda, Louis Tomlinson nam je obećao da će bend “raditi napornije nego ikad ne bi li snimili svoje najbolje izdanje do sad”.

Pročitajte još  Gleda ih: Liam Payne sad ukapirao da su "After" filmovi inspirisani One Directionom!

Dakle, ostaje nam samo da sačekamo završetak “finalnih radova” – pa da konačno počnemo sa odbrojavanjem do izlaska petog studijskog albuma One Directiona.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Niall Horan: Novi album je skoro gotov!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.