Demi i Wilmer totalno slomljeni: “Ostali smo bez našeg anđela Buddyja!”

Demi-Wilmer

Pevačica i Wilmer Valderrama izgubili dragog člana svoje male porodice!

S ogromnim bolom u srcu, Demi je na Tviteru objavila da je njihov voljeni ljubimac – malteška pudla po imenu Buddy – uginuo tokom proteklog vikenda.

“Mnogo mi je teško mi je dok ovo pišem, ali Wilmer i ja želimo da vas obavestimo da smo u nedelju ostali bez našeg malog anđela Buddyja. Otišao je od nas prerano, kao žrtva stravične nesreće, i, iako nikad neću saznati zašto je tako moralo da se desi, znam da nas bog time stavlja na iskušenje kako bismo zajedno bili jači,” napisala je pop zvezda.

buddy-aproveitando-a-viagem

“Divni ljudi oko nas pomogli su nam svojom ljubavlju i podrškom, i to nam mnogo znači u ovim teškim trenucima. Buddy je bio ljubimac svih nas, i bez obzira na to koliko je mali bio – imao je ogroman uticaj na naše živote.”

“Molimo vas da poštujete našu privatnost,” nastavlja Demi, “jer nam je potrebno izvesno vreme da se nosimo s tugom i prisećamo se čarobnih trenutaka koje smo proveli kraj našeg malog anđela. Nikad nećemo zaboraviti našu bebicu Buddyja i njegov duh će zauvek živeti u našim srcima. Počivaj u miru, mali moj slavuju, Buddy…”.

HT_demi_lovato_pet_jt_150414_1x1_1600

Da vas podsetimo, Demi je ovog čupavog belog slatkiša dobila na poklon prošle godine i on je sve ovo vreme bio gotovo konstantno prisutan na njenim Instagram fotkama. Buddy je bio njeno “obezbeđenje”, njen prijatelj, član porodice i mnogo više od toga.

Pročitajte još  Famoza music chart #212 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Šta više, slatki psić postao je za kratko vreme i prava zvezda društvenih medija – budući da ga je na njegovom Tviter nalogu pratilo 70.000, a na Instagramu čak 365.000 ljudi.

Počivaj u miru, dragi Buddy, nedostajačeš nam svima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.