Stavljena tačka na svađu: O čemu su Taylor Swift i Nicki Minaj razgovarale telefonom?

nicki-minaj-and-taylor-swift

Nakon Tayinog izvinjenja – zvezde zakopale ratne sekire!

Između Nicki Minaj i Taylor Swift definitivno više nema “zle krvi” – ako je ikad i bilo. Zapravo, reperka je na skorašnjem gostovanju u emisiji “Good Morning America” sa osmehom i bez uvijanja otvoreno progovorila o čitavoj “frki” vezanoj za nju, Tay i dodelu nagrada MTV VMA.

“Kao prvo, juče sam imala telefonski razgovor s Tay,” rekla je Nicki. “Bila je zaista, zaista prijatna. Izvinila mi se. Rekla mi je, ‘Znaš, nisam shvatala dublji smisao onog što si rekla ali sad kapiram.’ Tako da je između nas dve sve u redu.”

The 54th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience

“A sve je počelo tako što sam na mom Instagram profilu objavila statistiku koja se odnosi na spotove koji su ranije bili nominovani, jer mi se učinilo da tu nisu čista posla. Video za pesmu ‘Anaconda’ imao je ogroman kulturni uticaj, a, povrh svega, s njim sam oborila rekord na kanalu Vevo,” nastavlja Nicki.

“Dakle, to je bilo moje treće obaranje rekorda na Vevu, te stoga smatram da je ‘Anaconda’ trebala da dobije tu nominaciju. Da je takav uspeh postigla neka devojka iz ‘pop branše’ – ona bi sigurno bila nominovana. Mislim da je ‘Anaconda’ nominovana u dve kategorije – za najbolji ženski i najbolji hiphop spot – ali trebala je biti i za Video godine, to je sve što sam želela da poručim.”

taylor-swift-nicki-minaj

Kad je u pitanju poređenje s Taylor, Nicki nastavlja, “Jednostavno, treba da postoje dve vrste imidža za devojke. Ne može se samo jedan tip telesne građe promovisati u medijima, jer će to devojčice učiniti još nesigurnijim nego što jesu.”

Pročitajte još  Da li su Taylor Swift i Joe Alwyn vereni? Glasine iz dana u dan samo pljušte!

“Zaista treba biti faca i učiniti ono što je Taylor učinila,” zaključuje Nicki. “Ispala je veliki čovek što je priznala grešku i rekla to što je rekla. Razgovarale smo zaista dugo i sve vreme smo pucale od smeha. I to vam je kraj priče, ljudi.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Stavljena tačka na svađu: O čemu su Taylor Swift i Nicki Minaj razgovarale telefonom?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.