Povratak u bend 26. jula? Zayn se javio Liamu!

1132467-46123I37699

Šta se krije iza Zaynove i Liamove prepiske na Twitteru?

Svet mnogih Directionera srušio se u martu, kad je Zayn Malik slomio njihova srca napustivši One Direction.

Ono što je potom usledilo jedino bi se moglo opisati kao emocionalna klackalica za 1D fanove – momci su se prvo zahvaljivali jedni drugima tokom prijema nagrada, potom se svađali na Twitteru i na kraju insistirali na tome da su svi i dalje u dobrim odnosima. I pored svega, niko nije bio sa sigurnošću ubeđen da je između Zayna i momaka sve totalno okej.

Ali s obzirom da je Zaynova saradnja s Naughty Boyem trenutno na ledu, fanovi u poslednje vreme počinju da se nadaju da će uskoro doći do pomirenja. A onda, prošle noći, potvrda da je Zayn još uvek voljeni član One Directiona (barem u njihovim srcima) – stigla je u formi kratkog ali zbilja emocionalnog “dijaloga” na Twitteru.

Hoće li ih ponovo biti pet? svi bismo to voleli!
Hoće li ih ponovo biti pet? Svi bismo to voleli!

Liam je postovao na Twitteru da bi se zahvalio fanovima na svemu što su učinili za njih tokom pet godina, pozdravivši pritom i Zayna.

Kada je Zayn pročitao Liamove divne reči, on ne samo da ga je retvitovao već je na tvit i veoma ljubazno odgovorio.

Naravno, Directioneri su se odmah uhvatili reči – BRO! Nazvao ga je svojim BRATOM! Sve je odjednom ponovo bilo na svom mestu… osim činjenice da to ipak ne znači da se Zayn vraća u 1D.

Pročitajte još  Kids' Choice Awards: Velike pobede za Dulce Mariu i 1D!

Ipak, ni to nije sprečilo pojedine 1D fanove da i dalje spekulišu o Zaynovom povratku. Neki od njih čak “znaju” i datum kad će se to desiti: 26. jul.

Stoga se pojavio i trend na Twitteru #ZaynIsComingBackOnJuly26, koji su neki Directioneri shvatili ozbiljno, dok drugi pak misle da je sve to samo puka izmišljotina.

Kakvo je vaše mišljenje?

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Povratak u bend 26. jula? Zayn se javio Liamu!

  1. Ne znam ja ništa, ali bih toliko želela da se on vrati. Možda nas je povredio,naljutio, neke razočarao, ali i on je deo svega ovoga i uvek će biti deo naše porodice. Jer je i on zajedno sa nama delio sve trenutke, srećne, tužne, napete. Sve smo zajedno izgurali. Glupo bi bilo da ga neko odbaci zauvek, a do pre mesec dana mu je Zan bio sve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.