“Nikad nećemo odustati”: Directioneri iz Hrvatske, BiH i Srbije objavili svoj dokumentarac!

IMG_4528

Naši fandomi bezbroj puta su nas oduševili svojim idejama a Directioneri su ovog puta nadmašili sebe objavivši polusatni dokumentarni film koji je objedinio fandom iz tri zemlje – BiH, Srbije i Hrvatske!

Šta ovaj video predstavlja najbolje nam je objasnila njegova autorka Bojana na YouTube stranici klipa rečima: “Kao prvo, želim da se zahvalim SVIMA koji su učestvovali u izgradnji ovog dokumentarca. Svesni smo da ima greškica, ipak engleski nije naš maternji jezik a ne možemo reći da nam baš ide od ruke. Na ovom dokumentarcu se radilo mesec dana, možda čak i koji dan više. Želim da napomenem da je većina ‘mini’ klipova sa youtube-a u vezi directionera spojena u jedan ovakav veliki video. Ja sam samo obična petnaestogodišnjakinja i nikada pre nisam imala iskustva sa ovakvim nečime. Naravno, pravila sam neke mini-videe ali nikada mi nije palo na pamet da napravim film. Film koji će možda uspeti. Moja najbolja drugarica Nina i ja smo pregovarale o tome i donele odluku da sve to kažemo ostalima. Tako je sve krenulo. Trudili smo se, skupljali što više materijala i stvarno smo ponosni, tojest, ja lično sam preponosna na sve vas koji ste pomagali, ponosna sam na ono što sam ja uradila. Nadam se da će se naš višemesečni trud isplatiti, da ćemo dovesti naše idole na naše prostore, možda ovim dokumentarcom nešto i postignemo, što stvarno želimo. Još jednom, hvala svima na pomoći, mojoj najvećoj podršci, mojoj drugarici koja mi je kao sestra, mojoj Nini, a takođe veliko HVALA mojim ludačama, mnogo smo se namučili a usput sklopili nova prijateljstva i neki su sada nerazdvojni. VELIKO HVALA: Dariji, Jani, Tei i Nađi. Hvala uopšte svima na ovolikom trudu. Ovo se neće zaboraviti.”

Pročitajte još  Hoće li ih Tay tužiti? Stižu optužbe da "Perfect" od 1D jako podseća na "Style" Taylor Swift!

Famoza redakcija pogledala je video i možemo zaista da potvrdimo kako je u pitanju dokumentarac napravljen uz puno pažnje i ljubavi prema najpopularnijem bendu na svetu! Mi ćemo učiniti sve što možemo da on dođe do što više gledalaca a ko zna, možda i do samih momaka!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

18 thoughts on ““Nikad nećemo odustati”: Directioneri iz Hrvatske, BiH i Srbije objavili svoj dokumentarac!

  1. hvala sto ste pisali o dokumentarcu i sto se toliko trudite nadam se da cemo uspeti da ih dovedemo u srbiju,ako je u pitanju novac mozda mozemo nesto da organizujemo da prikupimo bar malo para!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.