1D su najplaćenije slavne ličnosti ispod 30 godina, Biebs ni među prvih deset!

maxresdefault

Prošlogodišnji pobednik Justin Bieber nije se u 2015. našao među prvih deset najbogatijih mladih svetskih zvezda!

Sa zarađenih 130 miliona dolara (oko 120 miliona evra) Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan – momci iz grupe u kojoj niko nije stariji od 23 godine – našli su se na prvom mestu ovogodišnje liste najplaćenijih zvezda ispod 30 godina starosti, a koju je objavio čuveni biznis magazin Forbes.

SwiftBiebsGaga

Njima za petama, našla se američka kantautorka Taylor Swift, koja je u 2015. godini ostvarila prihod od ravno 80 miliona dolara (oko 74.000.000 €), dok su se iza nje našli i Lady Gaga (59 miliona dolara), Ed Sheeran (57 miliona dolara) i glumica Jennifer Lawrence (52 miliona dolara). Zanimljivo je da se Justin Bieber – koji je 2014. bio na prvoj poziciji – ove godine nije našao ni među deset najplaćenijih mladih umetnika na svetu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  #OneDirectionComeToBalkan

3 thoughts on “1D su najplaćenije slavne ličnosti ispod 30 godina, Biebs ni među prvih deset!

  1. imam jedno pitanje,gde se mogu sve kupiti karte za justinov koncert i mogu li se kupiti karte online jer ce sutra sve verovatno biti rasprodato…………………..

  2. mogu li maloletnici uopste uci u hrvatsku msm da ne kupujem dzabe kartu ako ne budem mogla uci posto nisam punoletna….MOZE LI SE UCI?

  3. ima neka lista kao 13 najbogatijih poznatih licnosti ispod 25 godina

    i sad Ariana je 13,Demi 12,Selena 11,Nick 10,Taylor L. 9 onda posle su tu Ed ,Jennifer,Kristen,Emma , Miley je cetvrto a 1d trece mesto,Justin drugo a Taylor prvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.