Vaš dnevni horoskop za sredu, 14. oktobar 2015.

rbgmwt01

Rowan Blanchard – američka glumica koja se proslavila ulogom Riley Matthews u seriji kanala Disney “Girl Meets World” – danas slavi 14. rođendan.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Smetaće ti nepredviđene okolnosti i nemogućnost da ostvariš planove u željenom roku. Osoba na koju si računala/računao mogla bi te izneveriti, što će ti teško pasti bilo da se radi o školi ili emotivnom životu. Pronađi konstruktivan način za ispuštanje negativne energije.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Intenzivno ćeš se družiti s osobama s kojima sarađuješ u školi. Druženje izvan učionice u nekim će slučajevima iznedriti prava, kvalitetna prijateljstva. Povoljno je vreme za pokretanje novih kreativnih projekata, kao i za potragu za nekim honorarnim poslićem nakon škole.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Ako si singl i željna/željan pažnje, pred tobom su zanimljivi trenuci. Oduševiće te jedna neobuzdana ili godinu dana mlađa osoba, čija će blizina obećavati uzbuđenje i nova iskustva. Situacija u školi će naizgled biti stresna, ali ćeš uspeti da se sačuvaš od problema.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Savetuje ti se da budeš oprezna/oprezan u međuljudskim odnosima. Neko će te naljutiti kritikovanjem i deljenjem saveta, ali nemoj mu/joj toliko zameriti, jer ti on/ona samo želi dobro. Školskih obaveza i zadataka je mnogo, stoga se čuvaj grešaka i pogrešnih zaključaka.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Put ka cilju ka kom si krenula/krenuo s velikim entuzijazmom neće funkcionisati onako kako zamišljaš. Možda bi trebala/trebao da ga odložiš na neko vreme. Posveti se nečemu drugom, a ovo odloži za neke povoljnije trenutke u životu.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Konfuzija će vladati danas i ti nikako nećeš moći da se sabereš i rešiš zadatke koje imaš. Obrati se za pomoć nekom ko je pouzdan i ko želi da ti pomogne. Ti danas jednostavno nisi raspoložena/raspoložen. Ipak, nemoj sebe osuđivati zbog toga.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Blizak prijatelj ili rođak će ti saopštiti da treba da se preseli u drugo mesto i tražiće savet od tebe. To bi te moglo emotivno razoriti. Pokušaj da budeš nesebična/nesebičan i da toj osobi daš dobar savet, makar i ostala/ostao bez nje. Svako ima pravo da svoj život živi onako kako hoće.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
U potrazi si za pažnjom i nežnošću. U blizini jedne osobe osetićeš snažne emocije, a moguć je i susret s nekim iz prošlosti. Ako odlučiš da obnoviš vezu, mogla/mogao bi u tome uspeti jer ste oboje u međuvremenu postali stariji i iskusniji. Više se odmaraj i ugodi svojim potrebama.

Pročitajte još  Rowan Blanchard: Videla sam vanzemaljce, imam i dokaz!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Trenutno razdvajanje od voljene osobe moglo bi te baciti u prilično očajno stanje. Bujna mašta mogla bi napraviti scenario u glavi koji će te veoma uznemiriti. Nemoj to raditi. Nađi način da se zabaviš i shvati da su dosada i razmišljanje u prazno najveći neprijatelji svakoj vezi.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Otvoreno ćeš izražavati svoje stavove pa bi se mogla/mogao zameriti nekim prijateljima iz škole. Uz malo više takta i diplomatije, izbeći ćeš nepotrebne sukobe i uspeti jasno da izraziš ono što želiš. Neki Jarčevi će napredovati u školi, što će biti rezultat dugotrajnog rada i truda.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Motivisana/motivisan si za rad i lako se prilagođavaš okolnostima, što će ujedno biti tvoje najveće prednosti. Položaj zvezda stavlja naglasak na školovanje, učenje i sticanje novih iskustava. Devojke bi se mogle žaliti na ginekološke smetnje. Poseti lekara na vreme!

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Odnos s voljenom osobom će biti nestabilan i promenljiv, i to ponajviše zbog tvog ponašanja. Bićeš hirovita/hirovit i nećeš znati šta želiš, što će uneti nemir u ljubavne odnose. Preopterećenost obavezama nepovoljno će se odraziti na tvoje zdravlje. Odmaraj se!

Autor: Famoza.net
Foto: Disney Channel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.