• Demi Lovato – Serbia •

Screenshot 2016-02-10 20.44.04

Ovo je moja stranica o glumici i pevačici Demi Lovato. Svi koji lajkuju i pridruže se ovoj stranici mogu uvek biti u toku s najnovijim vestima o njoj.  Iako stranica nosi naziv • Demi Lovato – Serbia •, to ne znači da samo Demini fanovi iz Srbije mogu da se pridruže – apsolutno su dobrodošli i svi njeni fanovi iz okolnih zemalja! Iako na stranici još uvek ima jako malo članova, cilj nam je da dođemo do 1.000 lajkova i da tako svi zajedno podržimo našu Demi i da je dovedemo u našu zemlju!

Facebook: • Demi Lovato – Serbia •

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koja imena će se naći na Famoza koncertnoj anketi? Ovo su naši predlozi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.